Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen az, aki nem bulizós?
Figyelt kérdés
Már próbáltam több helyen is (suli, egyetem, tánciskola, net, spontán az utcán leszólítva) ismerkedni, de sehol sem jártam sikerrel. Nem vagyok bulizós, így szórakozó helyekre nem járok. A netes ismerkedésekből meg soha semmi komoly nem jött össze. Hol ismerkedhetnék még lányokkal Budapesten?2012. jún. 6. 19:38
1/6 anonim válasza:
Nálam abszolút a net az első, facebook, társkereső, vagy akár itt :)
3/6 A kérdező kommentje:
A netes ismerkedéssel az a gondom, hogy mindig csak a válaszokra várok, amit vagy kapok vagy nem. Több vasat pedig nem tartanék a tűzben, hogy biztosan legyen mindig egy, aki válaszol a sok közül.
2012. jún. 6. 19:41
4/6 anonim válasza:
én az első párom az erdő közepén ismertem meg.
a másodikkal meg a vonaton ismerkedtem meg.
Egyiket sem akartam, csak úgy jöttek. Igaz 20 éves voltam, mikor az első pasimmal összejöttem.
22/L
5/6 panini válasza:
" As soon as you stop wanting something, you get it." Andy Warhol
6/6 anonim válasza:
True story :D Egyébként én is úgy ismerkedtem meg az első barátnőmmel, hogy nem is vártam, csak nyugisan Facebook-oltam :) Jön az, ne félj :D 1# voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!