Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizós srácok! Ti csak olyan lánnyal jönnétek össze, aki szintén bulizós?
Figyelt kérdés
Mondjuk eljártok minden hétvégén bulizni. Milyen lánnyal jönnétek össze szívesebben? Aki szintén buliba van minden hétvégén, vagy olyannak aki csak ritkán jár el.2015. szept. 13. 16:52
1/5 anonim válasza:
inkább azzal aki ritkán jár el
2/5 anonim válasza:
Inkább azzal aki egyáltalán nem jár.
3/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy számomra, bár ha nem jár és meg akarja "tiltani" , hogy én is járjak, akkor dobom.
Nem , nem azért mert ennyire fontos számomra a buli, de azért van egy határ...:)
4/5 anonim válasza:
Az, hogy egy lánynak minden hétvégéje buliból áll az nagyon fárasztó és unalmas. Inkább ne menjen soha, vagy ritkán.
5/5 anonim válasza:
Én utálom a bulit. Teljesen antialkoholista vagyok. Így ezt a másik nemtől is elvárom. Nekem kizáró ok ha valaki iszik és/vagy bulizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!