Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket az hogyan érint ha az utcán megállít egy srác hogy ismerkedjen veled? Nem a legszexibb de nem is bunkó. 17/F
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 17:30
1/7 anonim válasza:
Szívrohamot kapnék hogy megint megtalált egy pedofil.
2/7 anonim válasza:
Ha szimpi akkor elbeszélgetek vele.Ha viszont nem finoman lepattintom!
3/7 anonim válasza:
Én örülnék neki szivesen elbeszélgetnék vele
4/7 anonim válasza:
Én azt hinném kunyerálni akar vagy valami, bepánikolnék és továbbmennék. :,D
De ez csak én vagyok, én nem szeretem ha leszólogatnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mi a legjobb módja az ismerkedésnek?
2015. szept. 7. 19:35
6/7 anonim válasza:
Amúgy jó az, csak olyannal kezdd hogy megkérded mennyi az idő, vagy hogy tudja-e merre van valami, arra megy-e, és abból kanyaríts beszélgetést. :))
7/7 anonim válasza:
Gyakran előfordul és minden lánynak jól esik, igazából, mert szépnek érzi magát tőle. Szerintem jó ismerkedési módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!