Lányok! Szerintetek hol és hogyan ismerkedjen egy srác, aki komolyabbra vágyik?
Röviden magamról: 25 éves vagyok, a kinézetemmel sincs baj. :) Egyetemet végeztem, olyan munkám van, amit szeretek, amiből lehet építkezni hosszútávon is. Olvasott vagyok, mély érzésű és általában jól érzékelem mások rezdüléseit, jellemvonásait. "Komoly" vagyok, s bár jó társalgó, azért mégiscsak lassan nyílok meg igazán - amit én egyébként nem tartok hibának. (Mindez nem jelenti, hogy otthon ülnék a könyvek között, ne szeretnék utazni, izgalmas dolgokat csinálni, stb. a normális fiatalok életét élem.)
Mégis:
Évek óta nincs szerencsém a nőkkel, néhány rövidebb kapcsolatom volt csak... valahogy rosszul választok. Sokszor untatnak, megdöbbentenek a butaságukkal és a fantáziátlanságukkal. Kicsit szűk a baráti társaságom is, és az érett, értelmes, "barátnőnek való" lányok, akik érdekelnének, sajnos mind foglaltak, vagy külföldre mentek tanulni/dolgozni. A fiatalabb lányismerőseim pedig még késő-kamaszkorukat élik az egyetemen, kedvelnek engem, de úgy érzem "még" nem olyan valakire vágynak, mint én, keresik a helyüket, stb.
Szerintetek hol ismerkedjek, anélkül, hogy mesterkéltnek érezném a dolgot? Nehezen veszem rá magam, hogy megszólítsak idegen lányokat (pedig nincs baj a fellépésemmel, akkor is tudok határozottságot mutatni, ha belül nem érzem annak magam:)), általában azt szeretem, ha az élet "hozza" a dolgot (ami ritka persze). Kis biztatást, ötletet várok, hogyan változtassak ezen? Milyen közeledés szimpatikus nektek?
"komoly, mélyen olvasott, jó munka, rendben lévő kinézet"
Már ott látszik a baj, hogy szerinted ezek azok a tulajdonságok, amik szükségek hogy egy nőben érdeklődést és vágyat kelts.
Olyan tulajdonságok fontosságáról hallottál már, mint: magabiztosság, önbizalom, dominancia; illetve a kézzel foghatóbbak közül, nők számára vonzó stílus, testbeszéd, viselkedés és legfőképpen hogy tudd mit kell mondani a nőknek hogy nedvesedjen a bugyijuk. Ezeknek a hiánya miatt nem találsz nőt. Valószínűleg eddig nem is vágtad, hogy ezek még hozzá a legszükségesebbek.
"általában azt szeretem, ha az élet "hozza" a dolgot"
Szóval ahelyett, hogy a saját kezedbe vennéd az irányítást, jobban szereted ha inkább csak úgy zajlanak a dolgok körülötted és nincsenek az irányításod alatt. Rég rossz. Te vagy az egyetlen, aki pozitív irányba befolyásolhatod a romantikus/szexuális életedet.
Ismerkedni pedig bárhol lehet. Nappal az utcán, boltban, buszon, buszmegállóban, vagy éjjel szórakozóhelyeken.
Kissé értetlenül állok az írásod után.....nem értem, hogy ha "minden rendben van" veled, akkor hogy hogy nem találsz vagy tudsz kialakítani a lányokkal komolyabb kapcsolatot.
Nem lehetséges, hogy kissé túlértékeled magad? És ezt most bántás nélkül mondom. Hogy te látsz bele olyan tulajdonságokat amik lehet hogy vannak, de mégsem olyan intenzíven ahogy azt te gondolod?
Mert akkor ha ez így van, elvileg könnyen találnál párt. Illetve az jutott eszembe, hogy talán magasak az elvárásaid a lányokkal szemben, nem? Keresed azt a "tökéletes" nőt, aki nem létezik, és a hibákkal nem tudsz kibékülni, elfogadni azokat.
Amúgy ilyen tulajdonságokkal tényleg bárhol ismerkedhetsz, utcán, bevásárlóközpontban, szórakozóhelyen....vagy ahol éppen megfordulsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!