Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánynak mint férfi nem esete a srác. De viszont a barátság egyre szorosabb. Átfordulhat ez komolyabbra is?
Véleményem szerint a belső is majdnem ugyan olyan fontos mint a külső( nyilván 40 év házasság után senki sem néz ki olyan fullosan mint 20-on évesen vagy igen? Ki látott már 70-80 éves papát és mamát akik jól néztek ki tudjátok szép feszes popsi, kocka has:)))))))))))
Szóval ha belsőd tetszik neki, mert barátnak elfogadna akkor az megszépíti a külsődet is a szemében. Én már jártam így lánnyal elsőnek nagyon nem tetszett és nem vonzott szexuálisan aztán annyira rákattantam a lányra, hogy 2 évig ő volt az igazi NŐ a számomra a világ legjobb nője míg nem szakítottunk aztán ismét nem értettem mit szerettem rajta, de ez már más tészta:DDDDDDDDDD
Szóval átfordulhat komolyabbra szvsz szerint.
26/F
22:28 :)) ezt jó hallani :)
Én 19/F ő 19/l és most úgy álnak a dolgok hogy elvileg mint pasi nem vagyok az esete...de viszont állandóan hülyülünk egymással :)és általában ő kezdeményezi a szórakozást :) pl beletúr a hajamba vagy ilyesmi :) vagy megsimítja az arcom :) egyre többfelé megyünk együtt stb ..egyre több időt töltünk együtt...én őt nagyon szeretem amióta megláttam (kb kb fél éve ismerjük egymást) és nekem ő az ideálom , pont olyan mint akiről mindig is álmodtam..szinte viselkedésre teljesen ugyanaz mint én,csak lányban :)... nem az a diszkós*icsa mint a mai fiatalok nagy része..(itt most senkit sem akartam megbántani)..
Jaa és köszönöm a válaszod.. :)
Én 19 voltam amikor belecsöppent az életembe egy pasi,aki pont szöges ellentéte volt annak a típusnak,amit én szeretek.Nagyon jó barátok lettünk,éjszakákat beszéltünk át,majd a srácnak jött egy komolynak látszó kapcsolat,nekem is,és úgy döntöttünk,h amíg egymás közelében vagyunk nem lesz normális párkapcsolatunk,mert jobban vonzódunk egymáshoz mint bárki máshoz.Én mondtam állandóan nemet neki.(Ekkora kötözni való bolondot,szerintem cirkuszban kellene mutogatni ezért.)
Aztán eltelt 7 év egymás nélkül,teljes hírzárlattal.Az első 1 év még csak-csak ment valahogy,de a 2. év után állandó sóhajtozás,és mekkora hülye voltam gondolatok.
7 év után nem tervezve a kedvenc teázónkban találkoztunk.No ekkor ugyanazt a hibát már nem követtem el,és hozzámentem.Majd boldogan élünk amíg meg nem halunk.
Tanulság:A szerelem sokkal erősebb holmi nem az esete külsőleg dolgoknál,csak idő kell,míg magának is be meri vallani.Mert eleinte én is a fejemet homokba dugtam,és bármennyire is vágytam rá,elnyomtam az ilyen irányú érzelmeim.Légy vele türelmes.Idő kell,és engedni fog.
Én vagyok a 7 év után újra találkozós...
A 40 km távolságra azt tudom mondani,h a bátyám és a nője Győr-Bp viszonylatban ingáztak 2,5 évig.Most nem rég összeköltöztek és azóta is minden szép és jó.
Ki lehet bírni,h nem találkoztok minden nap.Nem a legjobb dolog persze,de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!