Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jópár hete úgy alszom el,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jópár hete úgy alszom el, hogy álomba sírom magam. Nagyon vágyok egy fiúra. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Nagyon romantikus, és bújós. Szép, kedves lány vagyok, mégsem kellek senkinek. Lassan már tényleg beleőrülök ebbe a magányba. Szörnyű. Tudtok segíteni?
2015. okt. 20. 21:46
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Egyébként nagyon rosszul tudjátok mivel ma legalábbis akit én ismerek már elég sok mindent tud.Amúgy meg mindig jó még 13 évesen is ha van egy srác akit szerethetsz és nem csak lesed hogy mikor néz már rád.

És az igaz hogy ebben korban nem olyan a "szerelem, mint a felnőtteknél vagy az idősebbeknél de majd kialakul nem kell ezért leb*aszni minket!

2015. okt. 20. 22:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu kérdés fogjátok már föl!!! Képzeld, lassan én tartok felvilágosítást a 20 éves lányoknak! És igen, lassan belehalok, mivel vagy 1 éve vége az utolsó kapcsolatomnak, és azóta is szenvedek tőle. (Senkinek sem kívánom azt amin én átmentem egész életemben. )
2015. okt. 20. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Jajj Istenem mi mindenen átmehettél...nehogy már 13 éves kislányként tarts itt előadást az életről bogaram :)
2015. okt. 20. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Én 16 éves fiú vagyok,nekem is kellene egy lány de mégse halok bele,igaz hogy kedves,helyes vagyok de majd csak rámtalál a szerelem újból.Hidd el a szakítás is szar ám utána meg majd fiút nem akarsz látni egy darabig.Szóval..
2015. okt. 20. 22:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell így rám támadni. Leírtam az érzéseimet, és nem nagyon kaptam segítséget.

De ennyiből azt is mondhatom hogy a szerencse gyermeke vagyok.

Szerencse hogy még élek...

2015. okt. 20. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:

XDDDD

Meddig fogod még sajnáltatni magad? :)

2015. okt. 20. 22:57
 17/21 anonim ***** válasza:

A 20 éveseknek :'D

Na persze, en meg csillamponi vagyok, nem?! :'D

Jajj, szegénykém szakítottak veled 12(!!!) evesen

Majd sajnállak, ha lesz idom :*

Es igen, képzeld en is átmentem olyan dolgokon, amik neha meg mindig "ramtornek" es nagyon szomorú emlékek es nekem is 13-14 evesen voltak

De attol meg nem haltam bele ebbe 13 evesen

Igen, faj es másnak lehet semmiség es nekem is az lesz par ev múlva

Es neha ha most is belegondolok es nem ertem, hogy miert bogtem X dolgon 2 napja este, de valamikor elszomorít

2015. okt. 20. 22:59
 18/21 anonim ***** válasza:
A kérdés láttán azthittem idősebb vagy kérdező,de komolyan :D Én 15 éves vagyok. Hazudnék,ha azt mondanám egyáltalán nem vágyom egy fiúra,de azt gondolom ez egy olyan dolog amit nem kell siettetni. Az első szerelem mindenki életében meghatározó,ezért csak okosan azzal,hogy kibe szeretsz bele :)
2015. okt. 20. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is várnod kell még. A fiúkat ebben a korban még nem érdeklik a lányok, csak a sport, baromkodás stb.14-15 éves korban majd eldől, hogy tetszel-e nekik. Addig meg még sokat változhatsz. Hajrá, ne add fel! ;-) 15,F
2015. okt. 21. 00:22
 20/21 anonim válasza:

Majd amikor a legjobb barátod k*rja meg a csajod mond ezt akivel együtt éltél 2 évig

22F

Amúgy ezt a magányt megoldhatod elmész a barátnőiddel valahova :) a fiúval se csinálnál MÉG többet hidd el

2015. okt. 21. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!