Mi lehet az oka, jogy állandóan letört vagyok, már 5 napja nem alszom csak 2-3 órákat és hogy meg sem szólalok?
Figyelt kérdés
Ezidáig mindig vidám voltam, nagyon jókat aludtam, és szinte állandóan beszéltem. Ez kb 2 hete kezdődött mindenféle előzmény nélkül. Ha számít 16 éves fiú vagyok.2015. aug. 18. 22:32
1/15 janosdanko válasza:
Letört? Szerelemmel minden oke? Ha 5 napja nem alszol csak keveset az elég nagy baj.nem szolalsz meg? Családon belül minden oke? Baráti kor?
3/15 A kérdező kommentje:
Barátnőm nincs, igaz barátom csak 3, velük néha beszélek, nagyon ritkán találkozok, családtagokkal meg egyáltalán nem, csak reggel este köszönünk. Közben az is eszembe jutott hogy 150/95 a vérnyomásom nyugalmi állapotban (60 kg vagyok).
2015. aug. 18. 22:40
4/15 janosdanko válasza:
A barátnő dolog az hanyagolhato. De a barátok nem 3 barát is elég de sokat beszélj és találkozz velük mert a baráti légkör mindenre orvosság meg a szülőkkel is próbálj többet beszélni ha van rá mód elmenni velük valahova ha esetleg van tesod akkor velük elmenni ahova szeretnél ha ezekre nincs lehetőség akkor jön a barátnő. próbálj lányos társaságba menni ott menőnek és viccesnek ad be magad mert arra általában buknak a lányok vagy ha nem vagy ilyen merész akkor néz ki egy lányt aki tetszik és vele találkozni beszélni.. :)
5/15 janosdanko válasza:
Remélem tudtam valamit segíteni :)
6/15 janosdanko válasza:
Am magas vérnyomás nem jó ilyen korban szoktál sportolni valami? 60kg? Szálkás a tested vagy ducibb vagy? nem akarlak ezzel megbantani
7/15 A kérdező kommentje:
Ez mind nagyon hasznos tanács, és az a helyzet, hogy mielőtt rámjött ez a rosszkedvűség pont olyan voltam amit leírtál. Mindenkivel haverkodtam, mondhatni nagyarc voltam, lányokkal is jól álltam, de most mondhatni saját magam ellentéte vagyok. Még annyit mondanék hogy nagy álmom hogy katona lehessek, ez az egy ami igazán érdekel, és mostanában nagyon sok háborús filmet és játékot játszottam, gondolod hogy lehet hogy ez az oka? Ha tükörbe nezek majndem olyan fejem van mint aki 10 évet lehúzott a háborúban.
2015. aug. 18. 22:54
8/15 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok (rugbyzek), és vékony testalkatú de azért izmos.
2015. aug. 18. 22:55
9/15 janosdanko válasza:
Bocsi ha ezzel megbantlak. de hagyd a sunyiba a katonás dolgokat mert apám is az volt 20evig es mindig beszarok mikor rá nézek.. :D a magas vérnyomásod a kevés alvás miatt van amúgy. ha előtte is haverkodtal akkor azt ne hanyagold el. Van lany aki tetszik vagy szeretnél?
10/15 janosdanko válasza:
Amúgy Facebookod van ha igen bejelolhetlek? Könnyebb a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!