Mi lehet az oka, jogy állandóan letört vagyok, már 5 napja nem alszom csak 2-3 órákat és hogy meg sem szólalok?
Figyelt kérdés
Ezidáig mindig vidám voltam, nagyon jókat aludtam, és szinte állandóan beszéltem. Ez kb 2 hete kezdődött mindenféle előzmény nélkül. Ha számít 16 éves fiú vagyok.2015. aug. 18. 22:32
11/15 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, hagynám ha bírnám de semmi más tervem nincs...8 éves korom óta ez a célom, és e szerint éltem eddig az életem, ezáltal értem el annyi sikert, amennyit elértem. Hát volt egy lány, pont máig, akibe 3 évig szerelmes voltam ( mióta megismertem ), és ma közölte hogy már 3 hónapja komoly kapcsolatban van...De egyebként nem nézek ki rosszul, márha szabad ilyet mondani :D úgytudom hogy erős 8-as vagyok, önbizalmam is, jó dumám is ( volt ), de valahogy mégsem. Még barátnőm sem volt.
2015. aug. 18. 23:06
12/15 A kérdező kommentje:
Inkább privát üzenetben ha úgy nem probléma.
2015. aug. 18. 23:09
13/15 janosdanko válasza:
Neved? Facebook? Ismerkedés és beszélgetés szempontjából kerdezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!