30 hetes terhes vagyok és már lassan 1 hónapja nagyon rosszul alszom! Lehet baja a babámnak attól hogy keveset alszom?
Figyelt kérdés
már lassan 1 hónapja alig tudok aludni! egyszerűen nem jön álom a szememre és legjobb esetben hajnali 3-4 óra fele tudok csak elaludni! rosszabbik esetben reggel 6-7 óra fele...és egyszerűen sehogy sem kényelmes mert minden fekvő pózba bekeményedik a hasam...a babámnak nem lehet ebből baja hogy keveset alszom? :O2015. aug. 11. 05:45
1/4 A kérdező kommentje:
és mitől lehet az hogy nem tudok aludni?
2015. aug. 11. 05:46
2/4 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül, ilyen melegben a legtöbb ember nem tud aludni. Reggel felé már hüvösebb van, akkor azért sikerül.
A babábak meg mindegy, hogy mennyit alszol.
3/4 A kérdező kommentje:
akkor jó! :) gondoltam,hogy a meleg is közre játszik csak féltem,hogy esetleg a babának valami baja lehet ebből,hogy keveset alszom! köszönöm a válaszodat :)
2015. aug. 11. 18:41
4/4 anonim válasza:
SZivesen és kellemes babavárást, idegeskedés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!