7 hetes terhes vagyok, most léptem a hányós korszakba. Miután eszek az ki is jőn, pedig így is nehéz ennem. Ma 2x ettem keveset de ki is jött. Ez normális?
Én az első trimeszterben 6 kilót fogytam a sok hányás és étvágytalanság miatt. El fog múlni, hidd el. Próbálj könnyű ételeket fogyasztani, sok gyümölcsöt, nem fűszeres kajákat. Mindig csak piciket egyél, majd várj, és ha érzed hogy bent marad, akkor esetleg még egy picit. Tudom milyen rossz, kitartást!
Kórházba egyébként akkor kell ezzel menni, ha 24 óráig nem marad meg benned semmi.
A babának semmi, de semmi baja nem lesz, mert még így is neki jutnak a legjobb falatok, ha más nincs, téged bont le. :D (hülye megfogalmazás, de így van)
Szóval ami történik veled, az normális, de k. kellemetlen. De egyszer vége lesz!!! Erre gondolj. Nekem is elég sz.r volt az a két hét, de varázsütésre elmúlt. Kitartás!
Nekem ezek a dolgok váltak be:
- szigorúan felkelés előtt, még az ágyban háztartási keksz és valami innivaló, vagy hideg citromos víz, vagy meleg tea, kanál cukorral
- Kinley gyömbér nekem is segített néha az irodában, de ha minden kötél szakad, egy pohár kóla is jól tudott esni, és megnyugtatta a gyomromat
- Üres pirítós, szétfőzött rizs, főtt krumpli kis margarinnal
Kitartás, remélem, hamar elmúlik! Nekem a 8. héttől a 13. hétig tartott, de ebből 2 hét volt az igazán rossz, utána már el tudtam éldegélni a fenti dolgokon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!