15het+1 hetesen a másfél kg hízás normális? Apu szerint keveset híztam, szerintem nem. Ti mennyit hiztatok?
66 kilóval indultam, 25 hetes vagyok, és 68 kilo.
Első babás vagyok én is :)
Szerintem teljesen rendben van, mindenkinél máshogy alakul a súlygyarapodás és ahogy már előttem is írták, a vége felé kicsit megindulni, amikor elkezdi felhalmozni a baba a zsírt.
Én most vagyok 37 hetes, eddig 2,5 kg-t híztam, mondjuk én kicsit nagyobb súllyal kezdtem a terhességem.
A lényeg, hogy a babád rendben fejlődjön. :)
Jajjj, ezek az felfogások. Biztos azt vallaj, hogy KETTŐ HELYETT kell enni, holott nem kettő helyett, hanem kettőért kell enni. van különbség.
Nyugi, én 15 hetesen még 3 kg minuszban voltam. 50 kg-vel kezdtem, aztán a hányás miatt lementem 46-ra. Most vagyok 19 hetes és még mindig nem értem el a kezdő 50 kg-met, 49,5 vagyok. Az a fontos, hogy a baba jól van és a szépen fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!