22 hetes terhes vagyok, pár napja keveset mozog a babám és nem jelentkezik a megszokott időben, nem is "tornázik" ahogyan szokott mindig. Valami baj lehet?
én is 22 hetes vagyok.
hány napja van ez?
én azért nem ijednék meg.nekem is volt hogy 1-2 napig épp hogy párszor éreztem hogy rugdos, de betudtam annak, hogy ma ilyen napja volt.
aztán épp akkor mentem dokihoz, és nem is volt semmi gond vele :) A védőnő szerint a kicsik is nagyon megérzik a frontot...
Remélem nincs semmi baj!
3-as vagyok. Ha neha neha bejelentkezik, akkor nincs baj, ilyen nalam is van. Baj akkor lenne szerintem, ha egyaltalan nem erezned. Nekunk is vannak lustabb napjaink, igy nekik is :) En meg azt figyeltem meg, hogy delutan vagy este aktivabb.
25 hkm
második vagyok, az ugyancsak 22 hetes kismama.
Szerintem felesleges olvasgatni minden rémtörténetet a neten, nagyon meg tudja az ember napjait keseríteni!
ha nem görcsölsz, nem vérzel, nem fáj a hasad, nincs a babával baj, szerintem... én legalábbis így gondolom.
pár napig ha lusta a babám, aztán mindig beindul, főleg este, és evés után.
nekem se mindig olyan erősségű, mint előző nap, de nem görcsölök a dolgokra. mocorog, még ha nem is rúg akkorát minden nap, mint aki kungfuzni tanul. :D De mocorog, szerintem akkor nincs gond.
A 12. hétig én is bújtam a neten minden marhaságot elolvastam, és teljesen beparáztattam magam....akkor leállítottam magam, és a védőnő is ezt mondta hogy h minden kisbaba más és más, illetve kismama is. lehet hogy csak úgy fekszik hogy te éppen nem érzed olyan erősnek, de ő rugdos.
A védőnő is azt mondta, hogy ha a saját terhességemet máséhoz hasonlítom folyamatosan idegeskedni fogok!
Remélem igazunk lesz, és tényleg nincs baj! de várom hogy írj, ha hazaértél :)
Mar megint en vagyok.
Egy jo tanacs, amit en sem tartoik be, ne olvass!!!! :)
Nem ertem, most mi a baj? Mozog, es az jo :) Ennel tobb nem is kell :) Hagy a picikedet pihenni :) Kulonben is rengeteg helyen van meg. Ja, meg amit en meg eszrevettem, mostmar annyira nem igaz ram, de 20-23 het kozott, hogyha befele rugdos es nem a hasfalam fele, azt alig de tenyleg alig ereztem, olyankor en is csokiztam, kolaztam, es ugy vettem eszre, hogy szegenykem mozog, csak en nem erzek belole tul sokat :) es mondanom sem kell, hogy mit paraztam... 1 hete meg azon paraztam, hogy annyira mozog, hogy szinte majd ki ugrik a hasambol :D Meg kerdest is irtam ki a gyakorikra, hogy mi tortenhetett :D Szerintem minket a hormonok, nem hagynak nyugodni.
Ismet 25 hkn, azt en is erzem, mintha vibralna. Arra en is kivancsi vagyok, hogy az mi, vagyis mit csinal olyankor...
Latod amiket leirtal, mind van masnal is :) Nyugodj le, nincs semmi baj, kiralyi helye van oda bent :)
En 2 hete voltam ugyeleten, mert fajt es feszult a hasam, nagyon rendes volt az orvosno...es adott egy jo tanacsot, probaljak meg hinni magamban es bizni a testemben es a babamban...azota ha elkezdem magam paraztatni, akkor eszembe jutnak a szavai, es jobban is erzem magam :)
Bizz magadban es a babadban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!