22 hetes terhes vagyok, pár napja keveset mozog a babám és nem jelentkezik a megszokott időben, nem is "tornázik" ahogyan szokott mindig. Valami baj lehet?
Hàt nem rèmizgetès kèppen , de egy vizsgàlat sohasem àrt nekem 27 hetesen lustult be, narancslère, csokira ès Britnyre reagàlt, de az orvosom elkezdte figyelni szerencsère...
Lassult a mèhlepèny, àramlàsa, ès a koldokzsinór is lassan eltűnt, mèg 2hètig húztuk...
Bocsi, hidd el àtèrzem, talà egy nyugodt pillanatom sem volt...lehet èpp be is vonzottam :(
De úgy gondolom jobb egy kis rànèzès mint baj..
Az esetek 99% persze semmi gond!!! Sok most a front is, de csak ott az az 1%is...
remegésszerű mozgást én is sokszor érzek :D Mindig mondom, hogy biztos kuncog a kisfiam a hasamba..
Védőnő azt mondta, fordul a baba, azt érezni ilyenkor :)
22 hetes kismama.
na, előző vagyok a 22 hetes kismama.
ha van kedved, dumálhatunk privátba, ha már egy idősek vagyunk, akkor talán egymást is megtudjuk nyugtatni, ha van valami "változás"vagy a baba olyat csinál, amit eddig nem.szerintem ez többet érne, mint a neten olvasgatás. én is izgulós fajta vagyok egyébként , csak most éppen nyugodtabb hangulatban vagyok.
Ez a remegés teljesen normális :)
En meg a 25 hetes vagyok :)
Nem szabad mindig a rosszra gondolni, ezt magamnak is mondom, mert tenyleg bevonza az ember. Ezt szoktam hallgatni, ha rosszabb paszban vagyok: https://www.youtube.com/watch?v=er5e_pQnM1E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!