Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne legyek ennyire lehangolt? (többi lent)
Nem rég lett vége az első kapcsolatomnak és nagyon megviselt mondjuk túltettem magam rajta valahogy de ez miatt nincs nagyon önbizalmam...
Próbáltam ismerkedni fiúkkal de nehéz ismerkedni budapesten velem egykorúval főleg hogy félénk vagyok nagyon és mindig csak a szerelem érzetére vágyok.
13/L
ebben a korban nem könnyű elfogadni és jól a helyére tenni a dolgokat.
mindenen problémázik az ember és mindent hajlamos sötéten látni.
de!
szerencsére a kor az nagyon sok mindenen segit legalább annyira mint amennyire képes negativan befoláysolni.
ami volt kapcsolatod-abból tartsd meg a szép dolgokat.és ne legyen emiatt rossz hangulatod mert eu igy normális.
ráadásul kell egy kis idő amig helyére rázódik az ember.
ne erőltesd és főleg ne legyél kishitű és félénk se.
nem kell.
miért lennél félós?tedd fel a kérdést magadnak-mennyit érsz.mik az értékes dolgaid.miért vagy lehangolt?amikor semmi okod rá.
fiatal egészséges és nagyszerű vagy!
fel a fejjel és nem kell sürgetni semmit se.
ezek a szétment kapcsolatok sajnos kellenek mindenkinek az
életébe-sokat tanulunk belőle.
barátok,társaság.ha erre nincs igényed akkor pedig tedd azt amit a legjobban szeretsz.
minden rendbe fog jönni-csak okosan kell látni a dolgokat.
na most a legnehezebb ez!!! ebben az életkorban.
szóval nyugi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!