Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki magányos és lehangolt?
Figyelt kérdés
Akár párkeresés miatt, akár párkapcsolati gondok miatt, akár alapból. És akar beszélni (róla)
L
2015. szept. 13. 18:20
2/16 anonim válasza:
Nagyon rossz hetem volt, jó lenne egy társ, akivel megoszthatnám a gondjaimat. Nem vagyok magányos, viszont szeretném, ha lenne valaki, akivel egymásnak támaszai lehetnénk, már azt sem tudom, milyen is az.
3/16 anonim válasza:
Akad, ami időnként nyomja az ember szívét.. :)
4/16 A kérdező kommentje:
Valaki, aki esetleg beszélni is akar róla?
2015. szept. 13. 18:27
5/16 opened paradise válasza:
Ha te akarsz beszélni és amiatt,akkor meghallgatlak.
6/16 anonim válasza:
Akkor leszek lehangolt, ha eszembe jut a párkapcsolat téma, egyébként elvagyok egész jól.
8/16 anonim válasza:
Van. De csak akkor írj ha elmúltál 20-21.
9/16 anonim válasza:
En leginkabb csak akkor leszek szomoru, amikor meglatom az itteni kerdeseket, amiben az van hogy egy pasi mennyire szerelmes egy nobe es mennyire odavan erte...csak erte. Vagy amikor boldog parkapcsolatban levok irnak. Jo nekik.
:)
18L
10/16 anonim válasza:
A leginkább akkor vagyok szomorú, ha kimegyek az utcára és szerelmes párokat látok...még életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!