Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki magányos és lehangolt?
Akár párkeresés miatt, akár párkapcsolati gondok miatt, akár alapból. És akar beszélni (róla)
L
Néha vagyok így vele. De ha csak szeretnél beszélni róla, bármikor szívesen meghallgatlak :)
17l
Hát nekem most eléggé lent van a kedvem...
Ha kimozdulok folyton sétálgató párokon marad a szemem, holott nem vagyok egy irigy természet. Aztán ha találkozok havonta egy-egy hölgyel, aki esetleg lehetne a barátnőm, kiderül róla, hogy már 3 nap után ágybabújna velem, ami annyira nem túl vonzó, s nem feltétlen vezet a hosszútávú kapcsolat irányába... Volt már párom, eddig egy éves volt a legrövidebb. Eddig, és ezentúl is szeretném a leendő feleségem megtalálni, de ez így nehéz a mai világban. :( Szomorúságomban az a szomorú, hogy a kisugárzásom is vesztett fényéből aminek hatására azok az emberek akikkel szoktam beszélgetni, nem támogatnak, és inkább kitaszítanak. Ennek ellenére én lennék az utolsó ember, aki rászokna a dohányzásra, vagy az alkoholra, vagy fizetős hölgyre. Inkább magamhoz nyúlok. :D üdv: 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!