Folyton visszatér ez az álom, -boldogságról, örömről szól többnyire. -, mégis és rosszul ébredek utána, és lehangolt vagyok tőle. Mit lehet csinálni, hogy ne térjen vissza folyton ez az álom?
Nem pont ugyanaz az álom tér vissza, de a téma ugyan az. De már legalább két éve vissza tér ez a téma... de most nyár óta a leggyakoribb, szinte minden nap ezt álmodom... A téma: Nyaralás, boldogság, Balaton, nyár, napsütés, strandolás, öröm....stb... "Jóálom", de mégis mindig szomorúan ébredek utána....
Tudom, azért ezt álmodom, mert már régen voltam boldog, régen éreztem úgy igazán jól magam...,nyáron nem tudtam nyaralni...., már évek óta pocsék nyaram volt....
Mit lehet csinálni ,hogy ne térjen vissza ez az "álomtéma"???? Hogyan "űzzem" el ezt az álmot???
Kellene néhány nap nyaralás neked... Az álmok világa a vágyak világa, szürreális összevisszaságban, de a vágyak indítják. Felébredsz és szomorú leszel, hogy ott találd magad a gondok közt, a szürke hétköznapokon. Nem kell elűzni, egy kicsit úgy van. hogy valóban ott voltál a strandon, és jól érezted magad. De ha ébrenlétben történne, akkor is véget érne..
József Attila:
Gyönyörűt láttam, édeset,
elképzeltem egy gyenge rózsát.
Elbámészkodtam s rám esett,
mint nagy darab kő, a valóság.
Ám ez a kő is képletes.
A legjobb, ha mindent kimondok.
Igy oktatnak ügyeletes
és tanulságos napi gondok.
nem maga az álom hangol le. Hanem az, hogy már régóta nem mozdultam ki, nem szórakoztam....stb... csak munka, munka, tanulás, tanulás....
pénzem se nagyon volt arra, hogy elmenjek nyáron nyaralni egy kicsit... és hiányoznak ezek...
Hiányzik ,hogy elmenjek egy két napra egyet kirándulni, vagy szórakozni, koncertre vagy moziba, színházba... egyet kikapcsolódni.... nem volt rá pénzem, lehetőségem.... és boldogtalan, sivár az életem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!