Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nincs motivációm a csajozáshoz? 16/F
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki tetszik.. Rohadt jól néz ki, és látomásból azt mondanám, hogy szolidabb, visszafogottabb, ami nekem pont tökéletes lenne, de így konkrétan nincs egy olyan érv se, hogy miért próbálkozzak be nála..
Nem az, hogy /annyira/ félnék, mert én tipikusan az a fajta vagyok, hogy nem különösebben érdekel semmi..
Ráadásul már meg is lett volna indítva a dolog, mert tegnap jól sikerült a buli, így enyhén ittasan ráírtam facebookon, hogy 'szia'. Aztán meglepődésemre válaszolt, hogy 'szia'. Ez volt kb 6 órája, szóval már tökmindegy..
Mivel motiváljam magam?
Vagy hagyjam a rákba?
2015. okt. 10. 17:39
1/2 anonim válasza:
Azta vissza irt itt dugás lesz na viccet félre téve
Ha tetszik akkor mi az h nincs motivácio? 1x volt h 2 év után irtam vissza a csajnak és összejött vannak ilyenek
2/2 anonim válasza:
Én se nagyon értem. Mi az, hogy nincs motiváció? Most komolyan. Ha terszik, és akarod őt akkor szerezd meg. Ha meg nem, akkor ne. Ennyi...chh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!