Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként ne is álmodozzak párkapcsolatról?
Mint ahogy már előttem mondták, nem létezik csúnya ember, csak olyan aki elhanyagolja magát. Persze, lehet, hogy valakinek nagyobb az orra, elállóbb a füle, vagy vékony szálúbb a haja, de attól még nem lesz csúnya, csak akkor, ha nem foglalkozik magával, nem sportol, nem tisztálkodik stb. Mindenkiben van valami szép. Ez lehet akár a szeme színe, vagy a haja, az arcformája, a testalkata, a mosolya, vagy akár a kisugárzása is. Találd meg te is azt a valamit saját magadban, amit szépnek tartasz, és azt emeld ki! Sportolj sokat, mert nagy előnnyel indul az akinek formás alakja van:)
Amúgy meg, manapság annyi féle trükk van arra, hogy hogyan lehet pl.: keskenyebb az arcod, nagyobb a szemed, hogy egy kis sminkkel tulajdonképpen bármit elérhetsz. Bár, szerintem az emberek természetesen sokkal szebbek, de ha mondjuk valaki sminkkel érzi jól magát, akkor viselje azt.
Amúgy meg, a szépség relatív, és sokban függ a személyiségtől. Barátomat amikor először megláttam, abszolút nem tartottam helyesnek. Aztán ahogy megismertem, egyre vonzóbb és vonzóbb lett. Észrevettem a gyönyörű barna szemeit, és a kis gödröcskéit. Ma meg már úgy vagyok vele, hogy számomra Ő legjóképűbb, leghelyesebb, legvonzóbb fiú. Szóval... :) Lehet, hogy Te nem érzed magad annak szépnek,(bár ez hülyeség) de biztos vagyok benne, hogy egy napon, egy fiú meglát benned valamit, és neki Te leszel a legszebb. (Sőőt, lehet, hogy több is:D) Csak legyél egy kicsit magabiztosabb, és hidd el, Te is gyönyörű vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!