Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya lányként ne is álmodozz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként ne is álmodozzak párkapcsolatról?

Figyelt kérdés
Hiába mondja mindenki hogy a belső a fontos,ha a külsőm miatt senki se akar közeledni!Tényleg 13 macskával fogok meghalni?

2015. okt. 3. 22:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Mint ahogy már előttem mondták, nem létezik csúnya ember, csak olyan aki elhanyagolja magát. Persze, lehet, hogy valakinek nagyobb az orra, elállóbb a füle, vagy vékony szálúbb a haja, de attól még nem lesz csúnya, csak akkor, ha nem foglalkozik magával, nem sportol, nem tisztálkodik stb. Mindenkiben van valami szép. Ez lehet akár a szeme színe, vagy a haja, az arcformája, a testalkata, a mosolya, vagy akár a kisugárzása is. Találd meg te is azt a valamit saját magadban, amit szépnek tartasz, és azt emeld ki! Sportolj sokat, mert nagy előnnyel indul az akinek formás alakja van:)

Amúgy meg, manapság annyi féle trükk van arra, hogy hogyan lehet pl.: keskenyebb az arcod, nagyobb a szemed, hogy egy kis sminkkel tulajdonképpen bármit elérhetsz. Bár, szerintem az emberek természetesen sokkal szebbek, de ha mondjuk valaki sminkkel érzi jól magát, akkor viselje azt.

Amúgy meg, a szépség relatív, és sokban függ a személyiségtől. Barátomat amikor először megláttam, abszolút nem tartottam helyesnek. Aztán ahogy megismertem, egyre vonzóbb és vonzóbb lett. Észrevettem a gyönyörű barna szemeit, és a kis gödröcskéit. Ma meg már úgy vagyok vele, hogy számomra Ő legjóképűbb, leghelyesebb, legvonzóbb fiú. Szóval... :) Lehet, hogy Te nem érzed magad annak szépnek,(bár ez hülyeség) de biztos vagyok benne, hogy egy napon, egy fiú meglát benned valamit, és neki Te leszel a legszebb. (Sőőt, lehet, hogy több is:D) Csak legyél egy kicsit magabiztosabb, és hidd el, Te is gyönyörű vagy!:)

https://www.youtube.com/watch?v=oofSnsGkops

2015. okt. 4. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Előző vagyok, elnézést a hibákért, csak nekem is késő van már:D
2015. okt. 4. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Írj
2015. okt. 4. 09:22
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy is. Ti nők egy kis sminkel csodát tudtok tenni magatokon. Amugy meg mozdulj ki otthonról, a szobádban nem talál rád a szőkeherceg;)
2015. okt. 4. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Megértelek, szegénykém. Én is így éreztem valamikor. Aztán úgy döntöttem, hogy tojok mások véleményére és kivirultam. Kulcsszó: önbecsülés.
2015. okt. 9. 17:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Írj, ha gondolod, nekem tetszettek már olyan lányok, akire azt mondták, hogy csúnya. Én nem a mainstream szerint sodródom.
2015. nov. 9. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!