Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érti valaki a fiúkat?

Figyelt kérdés
Miért van az ,h mindig a ropik jönnek be a fiúknak ,meg szinte már közmondássá vált náluk h "az az elfogadható csaj akit mindenki imád és népszerű"?ez valahogy 10-14 éves korig így megy aztán meg már csak az a lány jó aki szétsminkeli magát,egy hisztis segg és mindenét kirakja amije van??Mert pl én nem vagyok egyikse ezért én vagyok a " SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN" kategória ,pedig (nem hiszem el) de az mondják szép vagyok és egyépként is ,attól h magasabb meg más vagyok mint az átlag (magyarán szólva egyéniség,már bocsánat) ezér én fura vagyok,hülye, meg idióta.Fiúk!Mondjátok ,miért??? Miért ?? H tetszik valaki abban biztos lehetek h nembír meg h neki más teccik .Minden fiú ilyen ,vagy csak minden ismerősöm?????????????????????????????????

2015. szept. 28. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Eléggé nagyképű vagy, már bocs. És a helyesírásod is visszataszító. Attól pedig nem leszel egyéniség, hogy magasabb vagy, mint a körülötted lévő lányok.

Namármost. Ha kicsit visszaveszel ebből a stílusodból, amitől a fiúknak szerinted a lábad előtt kéne heverniük, lehet, hogy találnál is valakit, aki érdeklődik irántad, nem pedig csak barátkozni akar. Az, hogy vannak fiú barátaid, nem jelenti azt, hogy bármelyikük is el tudna téged képzelni a barátnőjének.

Talán nem hiába mondják, hogy "az az elfogadható, akit mindenki imád és népszerű. Valószínűleg nem hiába imádják azt a lányt, biztos tett is érte valamit.

2015. szept. 28. 19:29
 12/17 A kérdező kommentje:
na akkor.nem montam olyat h a lábam előtt kéne heverniük meg nem csak a magadsságom miatt vagyok más.A helyesírásom meg nem érdekel ,az meg aki mást megszégyenít és attól lesz népszerű azt ki nem állhatom!
2015. szept. 28. 19:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Drága húgom.. Gyúrj rá egy kicsit a helyesírásra, mert ez így nem állapot..
2015. szept. 28. 20:48
 14/17 A kérdező kommentje:
nem nyelvtan órán vagyunk
2015. szept. 28. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Még az anyjuk sem!
2015. szept. 28. 22:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem nyelvtanórán vagyunk, lehet helyesen írni... Vagy lehet ezt nem tolerálják a ganédombon ugye ?
2015. szept. 29. 10:52
 17/17 anonim válasza:
Szerintem nem olyan fiúk körében kéne körülnézned, ahol a levakolt fejű,mindent kitevős lányokat kedvelik. És egyébként lehet, hogy a Fiúk vonzódnak ezekhez a lányokhoz, de biztosan nem a szemhéjtusukba lesznek szerelmesek.
2015. okt. 16. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!