Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek a lányok az alatt, hogy az "érett, komoly" fiúkat/férfiakat szeretik?
Jópár tizenévei végén járó lánnyal beszélgettem, próbálkoztam társkeresés céljából, akik pont az érett, komoly srácokkal szimpatizálnak. Magamat pont ilyennek tartom - vannak céljaim az életben, tudom mit akarok kezdeni vele, nem a bulizásból és ivásból áll az életem, de ettől függetlenül szoktam társaságba járni. Érdeklődési köröm is elég diverz, bár a bulvár témához nem igazán tudok hozzászólni. Döntéseimet alaposan átgondolom, nem cselekszek spontán, random.
Ezekkel a tulajdonságokkal úgy érzem, hogy beletartozok az "érett, komoly" kategóriába, mégis, azok a lányok, akik ilyen társat keresnek általában hamar lekopttintanak.
Min kellene változtatnom, hogy megfeleljek egy ilyen lánynak?
21/F
Szerintem a kutya ott lehet elásva, hogy fiatal vagy nekik...gondolom, 18-19 éves lányokról van szó, akik ugyebár előszeretettel keresnek párt inkább a 30 körüliek között...Mert ők megtehetik....majd megtanulják, hogy zömében ezek úgy sem tartós kapcsolatok.
Lehet érett alatt az érettebb korúakat értik.
Kinek mit jelent a szó.
Nalam azt jelenti, hogy törődik velem, nem magára gondol mindig, vannak céljai, nem csak szexre kellek neki.
Nem kell hozzá BMW meg milliók. Nem hulye libakat kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!