Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy nimfomán fehérmájú nő, aki fűvel-fával lefeküdt fiatalabb korában, habzsolta a férfiakat. Lehet tőle komoly kapcsolatra, hűségre számítani?
Most melyik állítás az igaz?
1. Kur.vából lesz a legjobb feleség.
2. Kutyából nem lesz szalonna / A vér nem válik vízzé.
ezt igy elore nem tudod megmondani, tul sok dologtol fugg. a szexualis etvagya valoszinuleg nem fog valtozni, de vajon te ki tudnad-e teljesen elegiteni? :)
valamint az is lehet, hogy mar kielte magat, lenyugodott, meg szeretne mar allapodni. a fene tudja, ki kell probalni.
igen én kis koromban homokot dobáltam a lányokra. a mai napig nem változtam meg! az emberek képtelen megváltozni! igen! jól mondják! minden ember olyan marad amilyen volt!
nyilván van kivétel.. ha fehérmájú akkor ez igen gyorsan kitűnik.. felteszel neki 1-2 kényelmetlen kérdést és nézed a reakcióját.. ha tényleg megváltozott akkor nem tudod zavarba hozni mert tisztában kell lennie azzal, hogy vannak jó és rossz tulajdonságai, tudja, hogy régen mit tett és azt a többség elítéli stb.. és nem tudsz olyat mondani neki ami újdonság lenne neki.
kérdezd meg tőle: tudtad, hogy az ilyen lányokat mint te fehérmájúnak is szokták hívni? vagy vmi hasonlót.
Attól is függ, hogy azok a férfiak tudtak e egymásról, ha pl átfedésben voltak:) mert ha tudtak, és nem zavarta őket, az nem is megcsalás:D
Egyébként pedig aki ilyen, az nem változik meg... ha csalfa, akkor az is marad. Ha férjhez is megy, akkor is pasizni fog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!