Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet azt mondani egy kapcsolatra, hogy komoly kapcsolat? Vagy éppen mitől komoly egy komoly kapcsolat?
szerintem az első igazat mond, de láttam már divatkapcsolatot ami 3 évig tartott, vagy 4.
És úgy volt divatkapcsolat hogy szex is volt benne. (mielőtt azt hinnétek hogy komolytalanrólb eszélek.)
Szerintem az a komoly kapcsolat, amiben igazi érzések , szerelem van mindkét részről. Ahol megvan a tisztelet, a szerelem, a hűség... És a vágy, hogy együtt éljék le az életüket. És ezt később meg is teszik.
Az ilyen olyan járogatások, ahol csak találkozgatnak, de pl nem is élnek együtt, nincsenek együtt sokat, nem komoly kapcsolatok szerintem. Mert így nem lehet megismerni a másikat...Akár fél évig tart akár 3 évig....
Ja és igazi szerelemről beszélek...nem fellángolásról, aminek az a vége hogy 1-2 év alatt elmúlnak az érzések, és csak megszokásból vannak együtt...
27/N
én úgy értettem, hogy ha évekig csak járogatnak egymással, találkozgatnak, de egyikünk sem érez rá vágyat, hogy továbblépjen a kapcsolat, hogy előrébb lépjen, akkor azt a kapcsolatot nem lehet komolynak nevezni...
mert aki nem akarja szorosabbra fűzni a dolgot, az nem veszi komolyan a kapcsolatot.
És nekem ne mondja senki, hogy nem tudják megoldani pl... mert mindent csak akarni kell, meg tenni érte.
Tehát ha 2 ember pl össze akar költözni akkor megoldható, ha valóban akarják.
Sose lehet tudni:)
Én ismerek olyan anyát, aki a 16 éves lányának megengedte hogy a 20 éves pasijával együtt éljen... ezek után én már semmin nem lepődök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!