Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti valaki a fiúkat?
Figyelt kérdés
Miért van az ,h mindig a ropik jönnek be a fiúknak ,meg szinte már közmondássá vált náluk h "az az elfogadható csaj akit mindenki imád és népszerű"?ez valahogy 10-14 éves korig így megy aztán meg már csak az a lány jó aki szétsminkeli magát,egy hisztis segg és mindenét kirakja amije van??Mert pl én nem vagyok egyikse ezért én vagyok a " SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN" kategória ,pedig (nem hiszem el) de az mondják szép vagyok és egyépként is ,attól h magasabb meg más vagyok mint az átlag (magyarán szólva egyéniség,már bocsánat) ezér én fura vagyok,hülye, meg idióta.Fiúk!Mondjátok ,miért??? Miért ?? H tetszik valaki abban biztos lehetek h nembír meg h neki más teccik .Minden fiú ilyen ,vagy csak minden ismerősöm?????????????????????????????????2015. szept. 28. 18:45
1/17 anonim válasza:
Nyilvan nem lehet altalanositani. De a szoveged alapjan hisztis vagy. "Magyaran szolva egyeniseg, mar bocsanat" ezen jot rohogtem, am lehet tenyleg szep vagy meg egyeniseg de a stilusod alapjan (legalabb is ami itt lejon belole) nem csodalom, hogy kerulnek a fiuk.
3/17 A kérdező kommentje:
vannak fiú barátaim,nem is kevés csak azt montam h nem egy hülye senki vagyok csak más mint a többiek
2015. szept. 28. 18:56
4/17 A kérdező kommentje:
12
2015. szept. 28. 18:56
5/17 anonim válasza:
6/17 A kérdező kommentje:
Jó hát tudok hisztizni XD de alapjáraton nem vagyok az ne hidd XD csak kiakadtam
2015. szept. 28. 18:59
7/17 anonim válasza:
tényleg ne általánosítsunk
szinte minden lány azt hiszi h nekünk csak a külső számít de ha belül idegesítő vagy túl depressziós akkor ezekből lesznek az egy éjszakások
de ha belül a lány kedves és jó vele beszélgetni akkor az a szemünkben igazán megszépülhet
8/17 anonim válasza:
A kérdésedből egy szót sem érteni. Az első mondat alapján arra lehet következtetni, hogy széltében nagyobb vagy, mint az átlag. Erre reagálva, nekem ez jön be. Később azt írod, magasabb vagy (dehát ropiknak azt hívjuk, akik vékony-magasak). Tényleg szeretnék érdemben válaszolni, de ehhez el kéne mondanod a korodat, azt, hogy miben vagy másabb, miért érzed magad egyéniségnek. Kéne pontosítás, mert például ennek a mondatodnak: "H tetszik valaki abban biztos lehetek h nembír meg h neki más teccik " sincs semmi értelme. Felteszem, a másik h=mert, úgy lenne értelme. Szóval tényleg fejtsd ezt ki, hogy milyen vagy, mit látsz a környezetedben, miből gondolod ezt, amit leírsz, bármi legyen is az.
9/17 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok nem dagadt ,és a magasságom ellenére nem csonti ,és igen értelmetlenül írok mert mostanság alapból eszméletlen szétszórt vagyok
2015. szept. 28. 19:13
10/17 anonim válasza:
hát én el nem tudom mondani hogy mennyire utálom egy lányon a sminket és bármiféle festéket, a hisztiseket meg valami karanténba záratnám, úgyhogy az általánosításd felejtsd el, amit itt leírtál, olyan lányok csak a bohócoknak jönnek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!