Ki érti a mai fiúkat? 25 éveseket? Fiúk, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Meglátott egy szórakozóhelyen, látszott,hogy bejövök neki, mosolygott és kedves volt, elkérte a nevem,facen bejelölt, irtó rendes volt, és nekem bejött a szövege. Kezdetben tervezgettük,hogy találkozunk,de soha nem tudtunk megegyezni egy időpontban. Naponta beszélgettünk és tényleg kezdtem iránta érzelmeket táplálni. Úgy volt egy hónap után,hogy végre találkozunk, mondtam neki,hogy x nap tali,mondta majd szól,de neki is jó,erre nem keresett és másnap se írt rám,én rákérdeztem,hogy mi van, ő meg csak zagyvaságokat írt,hogy " most még meg tudnék hozzád lógni, de majd suli,vagyis most még nem,meg az edzések,nem tudom mi lesz,ezt a hetet még végig csinálom így.." én mondtam neki,hogy nem hiszem,hogy akarna velem bármikor is találkozni a viselkedése miatt, ő mondta,hogy ez nincs így,de nem is írt semmit kb. én mondtam hogy jó maradjunk akkor ennyiben. szia. elolvasta de még erre se írt semmit! majd beleőrülök ,mert látom ,hogy ott van, írnék de nem szabad. most láttam,hogy valami csajt likeolt képét, az enyémeket soha nem likeolta..nem is értem. mi volt ez? tényleg azt hittem,hogy ő is érez ..2014. jan. 24. 23:02
1/17 anonim válasza:
En pont 25 vagyok, de ehhez nem kll nagy rutin.. egyoldalu volt tortenet...
2/17 anonim válasza:
azt az idézőjeles szöveget valaki magyarosítsa már...
3/17 anonim válasza:
Nem jössz be neki, keress mást! pont.
4/17 anonim válasza:
Tipikus mai világhoz szokott viselkedés,gerinctelen és undorító. :)
5/17 anonim válasza:
Nem hogy a 25 éves fiúkat, de még a te szövegedet sem értem.
6/17 anonim válasza:
A szórakozo helyen bizonyára ittas állapotban volt. és lehet pár sör után jo csajnak tüntél aztán jozanon már nem:D ennyi kb
7/17 anonim válasza:
Én lassan 26 leszek és nem biztos hogy annyira gerinctelen stb. Persze ez is elképzelhető, de lehet, hogy csak félénk. Nem?
8/17 A kérdező kommentje:
De nem,mert mondom, hogy mikor utána beszéltünk akkor is csak áradozott rólam, első hetekben folyton hívott,hogy alig várja ,hogy találkozzunk akkor volt karácsony és én rokonoknál voltam egy hétig nem tudtunk találkozni. Aztán szilveszter stb, nem kerestük egymást,majd megint elkezdtünk beszélgetni ,ő írt rám,hogy elfelejtettem vagy mi van? Aztán beszélgetések napokig. Majd neki volt egy hetes elfoglaltsága úgy volt,ha visszajön akkor találkozunk. Vissza jött és ekkor tájt mondtam,hogy oké akkor most már találkozó. És ugye nem hívott semmi, ezt a zagyvaságot írta, valamit az iskoláról,meg az edzésekről. De ha tényleg fontos lennék neki írt volna,nem értek semmit.
2014. jan. 24. 23:13
9/17 anonim válasza:
Hazudott. Ne legyél már kis naív! Ha valóban szeretne veled találkozni, akkor lenne rád ideje, mert mindennél fontosabb lennél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!