Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki érti a mai fiúkat? 25...

Ki érti a mai fiúkat? 25 éveseket? Fiúk, ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Meglátott egy szórakozóhelyen, látszott,hogy bejövök neki, mosolygott és kedves volt, elkérte a nevem,facen bejelölt, irtó rendes volt, és nekem bejött a szövege. Kezdetben tervezgettük,hogy találkozunk,de soha nem tudtunk megegyezni egy időpontban. Naponta beszélgettünk és tényleg kezdtem iránta érzelmeket táplálni. Úgy volt egy hónap után,hogy végre találkozunk, mondtam neki,hogy x nap tali,mondta majd szól,de neki is jó,erre nem keresett és másnap se írt rám,én rákérdeztem,hogy mi van, ő meg csak zagyvaságokat írt,hogy " most még meg tudnék hozzád lógni, de majd suli,vagyis most még nem,meg az edzések,nem tudom mi lesz,ezt a hetet még végig csinálom így.." én mondtam neki,hogy nem hiszem,hogy akarna velem bármikor is találkozni a viselkedése miatt, ő mondta,hogy ez nincs így,de nem is írt semmit kb. én mondtam hogy jó maradjunk akkor ennyiben. szia. elolvasta de még erre se írt semmit! majd beleőrülök ,mert látom ,hogy ott van, írnék de nem szabad. most láttam,hogy valami csajt likeolt képét, az enyémeket soha nem likeolta..nem is értem. mi volt ez? tényleg azt hittem,hogy ő is érez ..
2014. jan. 24. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ezt jelenti férfiaggyal nagyjából-

megismertelek a szórakozóhelyen,mert meg akartalak dugni.

elsőre nem jött össze,de ott a fész,megnézem ki lehet-e hozni valamit gyorsan belőle.

üzenetek,nincsen nagy haladás,csak lelki marhaságok,amire nincsen igényem,hogy megosszam egy idegen nővel,plusz az írogatás időrabló,és nem vagy annyira jó csaj,hogy erre vesztegessem az időm.

leveszem,hogy ebből nem lesz dugás egyhamar,kelleni fog legalább 3-4 randi hozzá,amire megincsak sajnálom az időt,mert nem vagy annyira jó csaj,ezért kifarcolok,mert egy dugás nem ér meg ennyi melót,túl macerás a végeredmény tekintetében.

szerintem valami ilyesmibe futottál bele.

2014. jan. 24. 23:14
 12/17 anonim ***** válasza:
te mennyi idős vagy cic?
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem mindketten hülyék vagytok, ezért nem érdekel, hogy mit csináltok. :D
 14/17 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

az a baj,hogy belőle ezt nem néztem volna ki,mármint azt nem,hogy csak szexet akarna. nem az a sármos férfi, sőt sokszor feltűnt ,hogy kissé önbizalom hiányos, de nagyon jó humorérzéke volt, nekem alapból nem az esetem a srác, de egyre többet beszéltünk és egyre jobban kíváncsi lettem rá, éppen ezért is akartam vele találkozni.. és persze meg is kedveltem nagyon, elvégre is egy teljes hónapja beszéltünk majdnem naponta órákat.

2014. jan. 24. 23:21
 15/17 anonim ***** válasza:

lehet nem mer talizni...

fiatalabb koromba volt olyan buli, par nara ra vmi luvnya felvesz ir, nem hivtal (mifax???)

o o o ki vagy?

azt akkor meselt h vele buliztam XD

2014. jan. 24. 23:33
 16/17 anonim ***** válasza:

velem is előfordult már ilyen. én sem értettem, főleg, hogy utálok chatelgetni, felőlem találkozhattunk volna. arra jutottam, hogy

1. lusta dög, aki mindenkivel csak chatel, ez elég beteg dolog

2. nem jövök be neki, de akkor minek csinálta ezt? elég beteg dolog olyannal beszélgetni akár hetekig, aki nem érdekel...

3.kicsi a p*cse és beijedt, hogy meg kellene mutatnia, ez is elég beteg

összességében örülj neki, hogy megszabadultál tőle :D

2014. jan. 25. 01:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tartaléknak tárol.
2014. jan. 25. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!