Ki érti a mai fiúkat? 25 éveseket? Fiúk, ez mit jelent?
ezt jelenti férfiaggyal nagyjából-
megismertelek a szórakozóhelyen,mert meg akartalak dugni.
elsőre nem jött össze,de ott a fész,megnézem ki lehet-e hozni valamit gyorsan belőle.
üzenetek,nincsen nagy haladás,csak lelki marhaságok,amire nincsen igényem,hogy megosszam egy idegen nővel,plusz az írogatás időrabló,és nem vagy annyira jó csaj,hogy erre vesztegessem az időm.
leveszem,hogy ebből nem lesz dugás egyhamar,kelleni fog legalább 3-4 randi hozzá,amire megincsak sajnálom az időt,mert nem vagy annyira jó csaj,ezért kifarcolok,mert egy dugás nem ér meg ennyi melót,túl macerás a végeredmény tekintetében.
szerintem valami ilyesmibe futottál bele.
20 éves vagyok.
az a baj,hogy belőle ezt nem néztem volna ki,mármint azt nem,hogy csak szexet akarna. nem az a sármos férfi, sőt sokszor feltűnt ,hogy kissé önbizalom hiányos, de nagyon jó humorérzéke volt, nekem alapból nem az esetem a srác, de egyre többet beszéltünk és egyre jobban kíváncsi lettem rá, éppen ezért is akartam vele találkozni.. és persze meg is kedveltem nagyon, elvégre is egy teljes hónapja beszéltünk majdnem naponta órákat.
lehet nem mer talizni...
fiatalabb koromba volt olyan buli, par nara ra vmi luvnya felvesz ir, nem hivtal (mifax???)
o o o ki vagy?
azt akkor meselt h vele buliztam XD
velem is előfordult már ilyen. én sem értettem, főleg, hogy utálok chatelgetni, felőlem találkozhattunk volna. arra jutottam, hogy
1. lusta dög, aki mindenkivel csak chatel, ez elég beteg dolog
2. nem jövök be neki, de akkor minek csinálta ezt? elég beteg dolog olyannal beszélgetni akár hetekig, aki nem érdekel...
3.kicsi a p*cse és beijedt, hogy meg kellene mutatnia, ez is elég beteg
összességében örülj neki, hogy megszabadultál tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!