Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha még nem volt párkapcsolatom és nem is randiztam senkivel?
Figyelt kérdés
Félénk vagyok. Ha valaki megismer az rájön hogy igazából nem vagyok az. 18L2015. szept. 27. 21:51
1/9 anonim válasza:
Még én sem, és idősebb vagyok.
2/9 anonim válasza:
Nyugi, majd lesz valaki, akivel jól érzed magad :)
3/9 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis találsz valakit ^^
17/F
4/9 anonim válasza:
Szia 18 f és ismerkedj ha van kedved írjatsz :-)
8/9 anonim válasza:
Jaj nem kell emiatt meglepődni!! A sok hülye romantikus film miatt meg a barátok/barátnők beszámolói miatt érezzük úgy magunkat , hogy nem lehet meglenni kapcsolat nélkül . A lényeg , hogy ne tervezz mert 80% az esélye annak , hogy nem jön össze , a mostani barátnőmmel is csak úgy spontán ismerkedtem meg . A lényeg , hogy ne várd túl nagyon a "szerelmet" . Néha jó is ha nincs , most én kicsit rossz szituba vagyok mert nagyon kevés időm van rá amit szerencsére megért de muszáj a vizsgámra keményen készüljek .
9/9 anonim válasza:
Ne siettesd a dolgot, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!