Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetném el, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el, hogy nekem is legyen párkapcsolatom? :c (lent)

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, szőkés-barnás, rövid hajam, kék szemem van, magasságom 165 cm, súlyom 53 kg, vékony vagyok és kicsit fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Még egyetlen - egy párkapcsolatom sem volt(!), ami egy korombelinél már vér cikinek számít, hisz egy normális fiatal már 12 évesen talál magának valakit, csak én vagyok ilyen igen szerencsétlen. :c Felnőtt ismerőseim szerint csinos, szép lány vagyok, mégis, ha korombeli fiúkkal futok össze, félreállnak az utamból, de nem ám tiszteletből, hanem csak szimplán undorból.

Ha felmegyek az internetre egy világ törik össze bennem, hisz majdnem minden ismerősöm tölti fel a sok szelfit a "kedveséről", hogy mindenki láthassa, hogy ők együtt milyen boldogok. Ilyenkor csak irigykedve bámulom őket, mert nem tehetek semmit, nem választhatom szét őket és nyilván az én hibám, hogy nekem nincs semmim. Nekem nincsen "ideálom", nekem bármilyen srác jó lenne, nekem nem kell Justin Bieber 2 vagy akárki, egy akármilyen srác akarna járni velem én az idők végezetéig szeretném. :c Én csak akarok valakit, aki ezt a szívemben lévő űrt be tudja tölteni. De tőlem irtóznak a fiúk. :c Szerintetek mi az, ami annyira nem tetszik nekik bennem? Tudom, nem sok dolgot mondtam el magamról, de talán az írásmódomból ki lehet venni ezt-azt. Én nem akarok semmit, csak boldog lenni. :c Kérlek válaszoljatok, annyira jól jönne most egy-két tipp, vagy bármi. :c

14/L

2015. aug. 22. 23:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én 16 vagyok, még sose volt barátnőm. A legjobb barátom 18, neki se volt még sose barátnője. 14 évesen nyugi :)

16/f

Ui: Justin Bieber ne is kelljen, ő nem is férfi

2015. aug. 22. 23:48
 2/14 anonim ***** válasza:

Én 15/F vagyok és hasonlóan érzek:D,de

szerimtem még mindketten ráérünk ezzel :D,még sok kapcsolatod lesz nyugi :D,csak egy kicsit várj türelmesen,közben nézelődj :D

2015. aug. 22. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Hacsak nem vagy bi vagy leszbi :D
2015. aug. 22. 23:49
 4/14 anonim ***** válasza:
#2-es látom te is szívsz 15/F
2015. aug. 22. 23:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Igazabol fogalmam sincs... Nem tudtunk meg belso tulajdonsagokat sem illetve leiras alapjan nagyon sok felekeppen el lehet kepzelni, hogy hogyan nezel ki. :D
2015. aug. 22. 23:59
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Anyám is azt mondja, hogy ezzel még ráérhetek, de érdekelt, hogy ezt hogy gondolja egy vad idegen, hisz a szülők csak jó dolgokat mondanak a gyereknek. :'D

Justin Bieber meg szerintem sem férfi (xD), de minden lány odavan érte. :'D

2015. aug. 23. 00:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Jah igen, azt kihagytam, hogy 14 evesen nem vagy lekesve semmirol. :D En 17 eves vagyok, es csak most kezd alakulgatni a dolog. :D ~#5
2015. aug. 23. 00:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek :) 17/F
2015. aug. 23. 00:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Küldtem üzenetet, nem láttad, vagy csak nem akarsz válaszolni?
2015. aug. 23. 00:09
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát igen... sokféleképpen el lehet ennyi leírásból képzelni, de képet meg nem akartam magamról feltenni, mert az kicsit azért... unpublikus. :/

Ha felnőtt ismerősömnek beszélek erről a témáról, azt mondja, hogy ha majd "kifejlett" nővé válok, akkor minden héten más fiúval járatok majd, addig meg csak lazítsak. :D

Amúgy mindenkinek ment a felpontozás, nem gondoltam volna, hogy ilyen értelmes válaszokat kapok. C:

2015. aug. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!