Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire gáz vagyok?
Mindig csak a béna, büdös, bamba Fiúk tapadnak rám.
Eddig kb 4-5 srác vallott nekem szerelmet 3 év alatt, de Mindnek megmondtam, hogy csak egy barátot látok bennük, de abból az egyik legmegbízhatóbbat/viccesebbet/stb.
De mind a 4-5 olyanok voltak, hogy kicsi, alacsony, évvekkel később mertek lépni, fürödni nem szerettek, stb.
Nem akarom őket bántani, mind a haverom volt, de aztán ezekután megszakadt a kapcsolat és egyikről sem hallok...
Annyira nem kutatom a szerelmet, szerintem még éretlen vagyok egy kapcsolathoz, pedig a kortársaim már kb 10-15. Fiúnál tart. Most 9.-be felkerültek ram van allva egy srác, de vékony, magát nem tudja megvédeni, halálra cikizi őt mindenki, bunkó stb. De folyton engem néz, meg folyton velem akar dumálni, amikor meg dumálunk reszket a keze és aladozva beszél. Szóval tuti bejövök neki, de én a barátságán kívül semmit nem akarok tőle. Mert miatta elkezdett cseszegetni az osztály is, pletykálnak, hogy egyutt vagyunk meg ilyenek.
Lehet velem van a baj, csak a béna fiúknak kellek. Oké, hogy annyira nem vagyok szép, de csúnya sem. Lehet az a baj, hogy nem járok bulizni minden héten, nem cigizek, nem teszem-veszem magam a fiúknak, nem teszem ki a mellem. Már másra nem tudok gondolni.
Tényleg már itt keresem a hibát. Hosszú barna hajam van, 170 magas vagyok, 56 kg, az arcom állitólag szép, szemüveges vagyok, jó szakmát tanulok, átlagos tanuló vagyok, nem stréber, de nem is 2-es.
Esetleg a zenei stílusokm lenne a baj? Nem hallgatok 'cuki' RTM-er, Halott Pénz fan sem vagyok, utalom Biebert, a One Directiont vagy kiket. Magyar rap fan vagyok Deniz, Sub Bass Monster, Animal Cannibals, MC Gőz, Wellhello, Artoscsabi, Hősök, Siska, Belga. Majka,Vurtist ritkán hallgatok.
Lehet a stílusom a gond? Altalaban egyszeruen öltözök, sportosabban. Farmer, póló, kabát vagy egy egyszerű pulcsi. Nem járok bluzokban aminol kilóg a mellem, meg nadragokban amiből kilóg a se ggem.
Nem vagyok igénytelen, pattanásos, büdös stb. Szóval ez nem hiszem, hogy gond. Lehet az a baj, hogy infó szakon vagyok, 28 fiú van, 3 lány. De valahogy a lanyoknal én kilogok a sorból, a masik kettő mindig teszi-veszi magát.
Nem vagyok annyira visszahúzódó, de alatalabn levegőnek néznek, keveset beszélek, de ha haverokkal vagyok akkor sokat. Nem vagyok humortalan, meg tudom magam védeni ha valaki cikizni próbál.
Tényleg Ennyire gáz lennek leírás alapján? Nem kellek csak a béna srácoknak? Hol lehet a hiba?
UI.: 1. Nem kérek semmilyen ismerkedős privit. 2. Nem kérek ócsároló kommenteket, hogy "ébredj fel, ez nem egy film sorozat." Meg, hogy "Valszeg visszataszító vagy" mert ez nem értelmes megjegyzés, hanem saját vélemény, amivel rajtam nem segítesz.
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
A helyesírási hibákért bocsánat, nem teljesen jó a billentyűzetem.
Nem egy késes támadóról beszélek, hanem egy egyszerű bunkó tuskóról aki mondjuk részeg és elkezd durván kötekedni szóban, vagy esetleg elkezdi a srácot lökdösni.
És ennyitől elfut. Nem írtam pisztolyos, késes támadókról.
Nem veszitek észre, hogy a lány mit akar mondani.....:)
Neki nem hős vagy testőr kell, aki szembe száll a gonosszal....nem is superman..
Csak egy olyan srác, aki nem fut el sírva, ha valaki beszól neki vagy beleköt...Nem várja el tőle, hogy ott helyben csomagolja össze a másikat vagy kezdjen lökdösődésbe...csak álljon helyt.
De ha valaki pl. büdös, az nem csak egy sráctól visszataszító...Ahogy a bambaság sem egy vonzó tulajdonság nemtől függetlenül....de egy fiú/férfi legyen határozott..Ha félénkebb se feltétlenül baj, de azért még sem árt elfelejteni, hogy nem punci van a lába között.....:)
Egy korábbi válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!