Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nincs egy ilyen lány sem?
Ez van.
Bekell érni a helyi pitsákkal...
Ha meg létezik is olyan lány akivel jól ellennél, és helyi, az tuti foglalt :/
Rám is illik a leírás, legalábbis szerintem.
Viszont az is, hogy "a világ fa.szán" lakom.
A srác pedig, akivel rendesen el tudok beszélgetni, és megért, egész konkrétan 2400 km-re lakik tőlem.
Úgyhogy ne aggódj, nem vagy egyedül.;)
Hogyne lenne!!! Szerencsére még vannak ilyenek, de nagyon kevés (de ezt gondolom már tudod). Sajnos egyre több *** van, és azt tapasztalom h már a barátnőim is egy része azzá vált... :(
Ettől függetlenül nagyon sok olyan lány létezik, mint amilyet te is leírtál. :)
Ezzel, a "húzom az agyát poénból" vigyázz, mert nem mindenki érti ha "csipkelődnek" vele :D (én mondjuk bírom ha vkivel így lehet hülyéskedni :)
És biztos, hogy arra is vannak ilyen lányok ahol te laksz :)
17/L
vannak hát, csak veled nem akarnak megismerkedni, mert rendes fiú vagy, bunkó tapló, kegyetlen, önző legyél és fognak rád ismászni a csajok komám ;)
barátnőm is mondta, h ismerkedés elején mekkora bunkó voltam, mégis úgy rám cuppant
Szerintem vannak ilyenek csak fiatalabbak , a lányok hamarabb érnek ez tény.
És tényleg fantasztikus ha egy olyan kapcsolatban vagy ami esetleg barátságbol nőtt ki mert akkor tényleg megértés a másikat stb...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!