Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nincs egy ilyen lány sem?
Figyelt kérdés
annyira bírnám ha lenne olyan akivel az élet legjelentéktelenebb és legkisebb mozzanataitól a világon bármekkora és bármilyen dologról lehetne beszélni, és főleg hogy ne egykét szavasak legyenek a válaszok, unalmas ha nekem kell fenntartani a beszélgetést és ettől az egész unalmas lesz, na meg hogy ne legyen sértődés a vége, például valakinek húzom az agyát poénból, erre meg nem veszi a lapot és beszáll, hanem bevágja a durcát. aztán meg ha véletlen valakivel jól elvagyok akkor biztos hogy tőlem legalább 9746 km-re lakik valamerre a világ fa.szán. ki van még így rajtam kívül? 18/F2015. aug. 17. 19:19
11/13 anonim válasza:
Nos, szerintem nagyon sokan esünk ebbe a mindenről lazán dumálós kategóriába, nem olyan nagy dolog. Az ilyen beszélgetésekben gyakran az a rossz, hogy komoly dolgokról szólnak, és a különböző elvek egymásnak feszülnek, és a nagyobb ego győz. De ha nem vagy annyira felfújt hólyag típus, akkor ne aggódj, találsz majd ilyen embert.
Amúgy ha a "világ fa**", bármi ami kívül van Pesten, akkor lehet, hogy messzebb kell menned a kereséssel. 16L
12/13 A kérdező kommentje:
én sem pesti vagyok, csak pest megyei, de igyekszem, elég nagy sugarú térképen keresgélek:D
2015. aug. 17. 23:29
13/13 anonim válasza:
Ilyen lanynak tartom magam. Viszont nalam eleg magasan van a merce,ha nem latom szinte tokeletesnek a sracot(nem feltetlenul kulsore gondolok!),elutasitom. Ez a vesztem,mert nem vagyok annyira szep,inkabb atlagos kulseju... Igy sajnos nem sokat er a nyitottsag,vagy a jo humorerzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!