Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan 2 év edzés után alakul csak ki a látványos, jól kinéző izomzat?
Csak mert minden nap szeretnék edzeni ezentúl heti 2-3 alkalom helyett mert a heti 2-3-at több éve csinálom de nem elég keményen, és nincs sok eredménye. És ha minden nap keményen edzenék akkor is tényleg 2 év??
Csak mert szeretnék végre egy barátnőt, de úgy látom elég türelmesnek kell lenni...
Hát valamit fejlődtem de nem sokat :(
(Kockahasam már van az edzés miatt pl., de nincs karizmon, meg vállizmom, pedig a karizom látszik ki a pólóból :(
Mit eszem?
Ami van a menzán, és a kenyeret ami reggelire meg vacsorára van.
én egy ideig keményen edzettem, odafigyeltem a táplálkozásomra, 7-8 hónap alatt jelentős eredményeket értem el, nem szedtem étrendkiegészítőket. kezdetben én is heti 7 napot csináltam, nem álltam le, a cél volt előttem és az, hogy megcsinálom, jó testem lesz. és sztem ez is közrejátszik, mert előtte is edzettem, de semmi eredménye nem volt.
egész nyáron napoztam, szép barna bőröm volt, mikor strandra mentem, mindig megbámultak a csajok, meg minden...
ennek ellenére még se lett barátnőm, szal a szép test nem minden, aztán nyár után november környékén feladtam... most is edzek, de nem sok eredménye van, talán nem veszem komolyan, vagy nincs bennem a cél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!