Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátom, és ezen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom, és ezen hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg hasonló kérdés van, de gondoltam, azért teszek egy próbát. Nem vagyok csúnya lány, hihetetlenül gyönyörű sem, de szerintem, és sokak szerint nincs gond velem. Nem szokásom szórakozóhelyekre járni, de azért barátokkal szoktam a városban mászkálni, és egy-két koncert sem kizárt. Nem érzem úgy, hogy bárki is érdeklődéssel fordulna irántam. Volt már barátom, de nem nevezném komolynak a kapcsolatot. Mit tehetnék normális erkölcsök keretében azért, hogy elhívjanak, érdeklődjenek irántam? Tisztában vagyok azzal is, hogy 16 évesen nem ez a legfontosabb az életemben, de mégiscsak kamasz vagyok, így foglalkoztat a kérdés. :D

2015. szept. 21. 16:12
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az ilyen hozzáállás lenne a normális a lányoknál, becsüllek érte! Fontos észben tartanod azt, hogy ne azért legyél együtt valakivel, mert ennyi idősen már mindenki bepasizott és ellenben #5össel, én azt mondom, nem gáz, ha még nem csókolóztál. Nem attól leszel teljes, igaz és tökéletes.

22 éves srácként én mondjuk nem hinném, hogy rögtön elhátrálnék, csak a korod miatt. Csak jó körökben kell megfordulnod. Próbáld kicsit tágítani az érdeklődési köröd, ismerkedj emberekkel, de ne hidd, hogy ezt csak szórakozóhelyeken tudod megtenni. Ott az esetek nagy részében nem épp a túlerkölcsös fiatalok vannak. (tisztelet a kevés kivételnek)

Majd eljön az a srác is akit neked szánt az élet, csak türelmesnek kell lenned! Az életedben pedig az a fontos, amit te annak tartasz! Ne hagyd, hogy más határozza meg a Te életed! (szülők kivétel, de ésszerű határokon belül ;) )

2016. okt. 22. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!