Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátom, és ezen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom, és ezen hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg hasonló kérdés van, de gondoltam, azért teszek egy próbát. Nem vagyok csúnya lány, hihetetlenül gyönyörű sem, de szerintem, és sokak szerint nincs gond velem. Nem szokásom szórakozóhelyekre járni, de azért barátokkal szoktam a városban mászkálni, és egy-két koncert sem kizárt. Nem érzem úgy, hogy bárki is érdeklődéssel fordulna irántam. Volt már barátom, de nem nevezném komolynak a kapcsolatot. Mit tehetnék normális erkölcsök keretében azért, hogy elhívjanak, érdeklődjenek irántam? Tisztában vagyok azzal is, hogy 16 évesen nem ez a legfontosabb az életemben, de mégiscsak kamasz vagyok, így foglalkoztat a kérdés. :D

2015. szept. 21. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Eddig ez a legértelmesebb megnyilvánulás amit egy 16 éves lánytól hallottam/olvastam. Ki beszél ma már így a korosztályodból? Ezek alapján elég intelligensnek tűnsz ahhoz, hogy a későbbiekben ne legyenek túlzott problémáid ezen a téren sem, hidd el! Csináld amit szeretsz, aztán úgyis az utadba akad valaki, az élet ilyen.

Ilyesfajta kérdésekre nem szokásom választ írni, de mindenesetre kapsz tőlem egy nagy Respectet!

2015. szept. 21. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
A saját korosztályodban nagyon kevés az érett gondolkodású, céltudatos fiú. Esetleg megpróbálhatnád célba venni a 20-21 éves korosztályt.
2015. szept. 21. 16:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, ez jól esik:)

A 20 éves korosztállyal az a problémám (saját tapasztalat), hogy amint megtudják a koromat, nem vesznek komolyan, és már nem is érdeklődnek. Valamilyen szinten igazuk van, de én nem jövök ki jól a dologból.:/

2015. szept. 21. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha megakarod magad dugatni Fordulj a 20-21 éves korosztályhoz tudod vannak normális pasik is akik 16 évesek csak ö nekik nincsen ecset hajuk és senkisem veszi észre öket
2015. szept. 21. 16:40
 5/11 anonim ***** válasza:
8%

Hidd el sokkal gázabb ha még 16 évesen nem csókoloztál

Engem mindenki ezzel szekál 😢

2015. szept. 21. 16:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, miket szeretsz csinálni, mivel töltöd szívesen a szabadidődet amikor nem társaságban vagy? Mi érdekel?
2015. szept. 21. 16:52
 7/11 anonim ***** válasza:
22/F nekem se volt még nagyon barátnőm ,meg barátaim sincsennek. de azért lányoknak általában lesz valakijük szerintem
2015. szept. 21. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
16-es lányként még rengeteg időd van. És amúgy is nőknek könnyű, lehet bármi stiklijük tuti, hogy valakinek úgy is kellenek. Te viszont a leírásod alapján teljesen rendben vagy, szóval ne aggódj e miatt. Az hogy a többiek mit gondolnak meg teljesen mind1. Nyilván nem azt mondom hogy sz*rj mindenki véleményére, de ne kizárólag ez alapján határozd meg önmagad. ÉS valóban 20 évesen (bár sose volt még senkim) azt gondolom, hogy nem sok közös lehet bennem és egy 16 évesben. Nem is a korkülönbség számít hanem az élethelyzet. Egy 16 évesnek még teljesen más gondjai, problémái vannak, mint egy 20 évesnek, más élethelyzetekkel kell szembenéznie.
2015. szept. 21. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Lányként könnyedén tudsz találni magadnak valakit.
2015. szept. 23. 21:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Én komolyan tudnálak venni, de már 25 vagyok.
2015. szept. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!