Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez kizáró ok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez kizáró ok? (lányok)

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves fiú vagyok és régóta sportolok (kb mióta eszemet tudom) most éppen boxolok. Elég izmos vagyok,széles a vállam de van rajtam háj rendesen (legalábbis szerintem. ). Az lenne a kérdésem hogy nálatok kizáró ok lenne e ha ilyen testtel rendelkezne egy egyén aki tegyük fel randira akarna titeket hívni. Lányok ha írtok választ akkor küldök privátba képet. Őszínte vélemények érdekelnek.

2015. szept. 18. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Engem nem hiszem,hogy zavarna :)

18/L

2015. szept. 18. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna :)
2015. szept. 18. 17:07
 3/12 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akik kifejezetten ilyen pasit keresnek, ne haragudj, ne értsd félre: ilyen szeretgetnivaló maci-formátumnak tudnám mondani, de így nehéz mert nem tudom hogy nézel ki. De próba-szerencse, ha nemet mondana egy lány, akkoris találsz majd mást akinek tetszik
2015. szept. 18. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem lenne gond,akkor már az arc többet számít szerintem mint a testalkat,meg persze számít az illető személyisége is :) 15/L
2015. szept. 18. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Küldhetnél egy képet, mert így nem nagyon tudlak elképzelni. De sajnos én nem tudnám magam elképzelni egy "nagyobb" fiúval. :/
2015. szept. 18. 17:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Még ma megpróbálom küldeni a képeket privátban :)
2015. szept. 18. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Hátha a lánnyal nem bánsz erőszakosan, akkor még be is jön mert biztonságba érezném magam mellete.
2015. szept. 18. 18:46
 8/12 anonim ***** válasza:
ez a lehető legjobb testalkat a világon :) de szívesen megnézem a képet :D
2015. szept. 18. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is küldd el a képet lécci, mert így nem igazán tudlak elképzelni. :)
2015. szept. 18. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem azokat a fiúkat akiknek kisfiús a testalkata,akik túl soványak tehát szerintem nem nézhetsz ki rosszul küldhetsz képet

15/l

2015. szept. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!