Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy srác alacsony, de nálatok azért magasabb, az kizáró ok nálatok?
nem kizáró ok :) persze kicsit fura , de ha meg fog a személyisége akkor minden oké :)
ugyanúgy viselkedek vele :)
17L (164 cm nálam magasabb vagy;) )
Így is 20 centi különbség lenne köztünk :D tehát nem.
Az se érdekelne, ha alacsonyabb lenne nálam. De olyan úgysincs a korosztályomban szóval e miatt nem kell aggódnom.
Amúgy meg tök mindegy a test magasság. Inkább az IQ-jának a 'magassága' érdekel egy Fiúban :D
#1-es!! Köszönöm!! Azt hittem egyedül vagyok a 155 cm-mel. :D
De hogy a kérdésre válaszoljak, engem idegesít, ha csak pár centivel magasabb, mivel elég kicsi vagyok.
Viszont, ha magasabb lennék akkor valószínűleg nem zavarna. :)
én 160 vagyok kb.. ha magasabb nálam egy srác, nem számít, mennyivel, azt bevállalom, ha tetszik. viszont egy alacsonyabb srácra valahogy nem tudok úgy nézni.. de te bőven jó lennél :)
16/L
Nálam mindenki alacsonyabb :P (187cm)
17/f
Én kimondottan szeretem, ha magasabb nálam egy fiú. Így is lenne köztünk 11 centi, az már pont jó. :D Fel lehet rá nézni, de nem kell hozzá kitörnöm a nyakam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!