Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, ha egy fiú.158-160 cm. Nem a legizmosabb? De, sportol. Napi 2x (futball) Nem a legidősebb. Felénk. Kérlek írjátok kort is!
Hát 158 centivel nem sokra mész.:)
Én 176cm vagyok, de sokszor még ez is kevésnek bizonyúl...mondjuk én későn érő is vagyok.
Egyre több a magas nő, a 13 éves húgom már akkora,mint én.:)
Hát.. A sport megvan.. Reggel délután..
De.. Nagyon nagy hátrányt jelent.. Ha megszólítok egy lányt, nem vesz komolyan.. Megismerjük egymást.. Ha lehetne több is.. Akkor meg a magasságom miatt utasítanak vissza..
Akkor gondolom neked se lesz barátod sose a nők által imádott magassarkú :D
30F, 170cm
Ezt arra értettem, hogy a nők imádják a magassarkút, ami ugye a te ellenséged, mivel dob 10cm a magasságukon, így hiába vagy egymagas a lánnnyal, ha felvesz egy magassarkút...
Persze, ha nem felszínes lánnyal van dolgod, akkor nincs gond, szoktam látni alacsony párokat (igaz, ritkán).
Társkeresőn remélem nem gondolkozol, mert ott 175cm magasság az alap.
Ha a jellemzést jöttél szidni .. Nem kell több komment..:)
15-18 ez így megfelel?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!