Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nalatok ez kizaro ok?
16 eves atlagos srac vagyok, felig roma(cigany) , felig magyar. Randiznatok ilyen sraccal, aki tetszik?most ne a legalja romakra gondoljatok, hanem a normalisakra, akik adnak magukram , es van onbecsulesuk( igen , vannak ilyen romak)
volt egy osztaly tarsam, aki azt mondta, hogy bejovok neki, de nem jarna velem mert roma vagyok, normalis az ilyen.?
nekem sosem a cigányok kinézetével volt a bajom hanem azzal ahogy viselkednek. Undorító..
Ha te normális vagy akkor semmi akadálya nem lenni.
És nem..nem normális az ilyen. rasszista..:P
#1-es , koszonom a valaszod!:)
#2-es , ertelmes valaszokat vartam, nem egy h#lyet aki azt hiszi vicces.
Oszinte leszek. Igen,kizaro ok.
Egy baratnom meselte,hogy regen volt egy rendesnek tuno roma szomszedjuk. Kedvesnek es viszonylag intelligensnek is latszott. Aztan egy esten elment otthonrol a csalad. Masnap arra ertek vissza,hogy ez az elmebeteg feldarabolta a macskajukat... Gondolhatjatok,mit erzett a baratnom,amikor kisgyerekkent egy ilyen latvany fogadta. Bevallotta,amit tett,arra hivatkozott,hogy zavarta ahogy a macska atmaszik neha a kertjebe.
Amig nem hallottam ezt a tortenetet,addig sem szimpatizaltam a roma ismeroseimmel,de ez volt az utolso csepp a poharban. Lehet lepontozni,akkor is ez marad a velemenyem.
Én férfiú vagyok. Utálom a keverék fiúcskákat, főleg azokat, akikben van cigány vér.
Az fokozza a gyűlöletet, ha töri az illető a magyar nyelvet.
A lány helyében vettem volna egy acélbetétes bakancsot, és szájba rúgtalak volna.
Húzd meg magad ebben az országban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!