Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nalatok ez kizaro ok?
Figyelt kérdés
16 eves atlagos srac vagyok, felig roma(cigany) , felig magyar. Randiznatok ilyen sraccal, aki tetszik?most ne a legalja romakra gondoljatok, hanem a normalisakra, akik adnak magukram , es van onbecsulesuk( igen , vannak ilyen romak)
volt egy osztaly tarsam, aki azt mondta, hogy bejovok neki, de nem jarna velem mert roma vagyok, normalis az ilyen.?
2015. aug. 13. 23:05
11/26 anonim válasza:
#10..nem is ismered..
Ink teged kene szajba vagni.:)
12/26 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ez kizáró ok lenne. Arról senki sem tehet, hogy milyen családba született bele.
13/26 A kérdező kommentje:
#13, szerinted en ennek szerettem volna szuletni?
2015. aug. 13. 23:42
14/26 anonim válasza:
Szóval nem vagy magaddal meg elégedve? Ez bűn Isten szemében. Szeretned kell magad és elfogadni amilyen vagy
15/26 anonim válasza:
Ezt hívják balszerencsének, korcs barátom.
Az a mákod, hogy ez a XXI.-ik század.
16/26 A kérdező kommentje:
#16-os, nem arra voltam kivancsi, hogy mit hivnak balszerencsenek, vagy mit nem, de ha elsore nem fogtad fel a kerdest szerintem nyugodtan elolvashattad volna tobbszor is. Te szolsz le? Amikor szerintem ketszer annyi iq-m lehet mint neked.
2015. aug. 13. 23:54
17/26 A kérdező kommentje:
most komolyan? miert nem tudod azt leirni, hogy :"igen,ez kizaro ok"? Jobb ember leszel ha itt netharcoskodsz? vagy arcoskodsz?elhiszem , hogy nem birod a ciganyokat, de elobe nem mersz egy rossz szot se szolni hozzajuk, mert szetverik azt a h#lye fejed.
2015. aug. 14. 00:05
18/26 anonim válasza:
Igen,kizáró ok.Nem vagyok rasszista,egyszerüen csak rosszakat ismertem,és ez a több éves tapasztalatom sajnos nem fog változni.
19/26 anonim válasza:
Nem normalis az ilyen, ne foglalkozz vele :)
Amugy nem kizaro ok, en is felver vagyok! :)
Ha gondolod írj nyugodtan :)
15/L
20/26 anonim válasza:
Na jo, nem tudom hogy az elozo valaszolgato aki probalt szidni mit elt at...De ne torodj vele!En teljes mertekben magyar vagyok.Konkretan en is nehezen fogadom el, hogy mas nepek is elnek velunk egy orszagban, ,a MI orszagunkban(!!!) de valljuk be a ciganyok mar a magyrokhoz tartoznak..Akarhogy nezzuk.En ugy gondolom hogy felesleges szidni a romakat ,ameg a magyarok kozt is akadnak ugyan olyan legalja emberek mint koztuk...Nem tudom hogy te mennyit hallottal/olvastal rola...De tudosok altal bizonyitott teny hogy a felver emberek sokkal vonzobbak mint az atlag emberek:) es ez igy is van...En legalabb is szemely szerint...(Nyilvan van kivetel) szoval azokat az roma sracokat akik neznek valahogy ki es adnak is magukra (mint minden normalis ember) szamomra vonzobbak mint barmelyik mas magyar srac.Mar csak azert is mert meg van bennuk az a "tuz" vagy nem tudom...De olyan masok ...vonzobbak.Es ne aggodj nem csak en vagyok vele igy!Rajtam kivul meg nagyon sok lany igy gondolja...Meg ha nem is meri bevallani maganak.:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!