Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nalatok ez kizaro ok?
16 eves atlagos srac vagyok, felig roma(cigany) , felig magyar. Randiznatok ilyen sraccal, aki tetszik?most ne a legalja romakra gondoljatok, hanem a normalisakra, akik adnak magukram , es van onbecsulesuk( igen , vannak ilyen romak)
volt egy osztaly tarsam, aki azt mondta, hogy bejovok neki, de nem jarna velem mert roma vagyok, normalis az ilyen.?
Szia!
Emlékszem én még negyedikben szerelmes voltam egy cigàny kisfiúba aki még beszélni se tudta rendesen a magyar nyelvet és szó szerint fekete volt. és nem én voltam az egyetlen aki oda volt Edmondért (így hívtàk) ugyanis elbûvölõ személyisége volt. ez attól függ, hogy a gyermek milyen közösségben nõl fel. egy magyarból is tudnak cigànyt nevelni és a cigànyból magyart. ezért nemszabad elôre megítélni màst mert az emberek külsô alapjàn ítélnek. igaz, hogy a cigànyok adtak màr pàr okot arra, hogy rosszat gondoljunk, de nemtudhatod, hogy azt a személyt hogyan és mi alapjàn nevelték fel. lehet ugyanolyan okos mint a többi. csak a bôrük színe màs. szóval akit zavarja a bõrszín az meg se érdemel.
jahh, és a fiatalok nem hiàba jàrnak szolizni:D
12/L
Hogyha normálisan viselkedsz akkor semmi akadálya.
Nem a származás a fontos hanem ami belül van.
A nővéremnek már több mint egy éve cigány barátja van de olyan emberséges, és nem csak ő hanem a családja is. Imádom őket és alig ismerek jobb embert pedig cigány.
Sose ez a fontos szerintem.....ha ő így gondolja ne foglalkozz vele mert nem érdemli meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!