Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az ennyire vékony felsőtest mennyire kizáró ok? 16/F
Nem oltogatást kérek, mert tudom, hogy ez már-már beteges, hanem, hogy egy lány mit szólna ehhez..
Igazából így ruha nélkül képen nem néz ki olyan botrányosan rosszul, de pólóban rohadtul gáznak érzem..
A válaszolók nagy részének gondolom nem fog tetszeni, de mégis kíváncsi vagyok, tényleg van-e olyan beteg aki az ""ilyet"" szereti.
Igen-igen, RIP Paint.
Engem nem nagyon zavar ha nincs agyongyúrva..
15/L
Ha te nem vagy magaddal megelégedve akkor változtass rajta magad miatt.. :) Ha otthon erősítenél az jó lenne. Nem kell kigyúrni magad, de a karjaidnak erősödnie kéne.
De szerintem ha helyes a pofid akkor mindegy milyen a tested.. Mindenkinek van valahol egy párja. :)
Nem vagyok lány,de azért elmondom a véleményem...a 3-assal értek egyet, magad miatt tégy, vagy ne tégy valamit(esetedben az edzést)...fő, hogy jól érezd magad a bőrödben.
A lányoknak meg add önmagad és megy is mint az ágybavize...khm...karikacsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!