Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha borzasztó a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha borzasztó a kisugárzásom? 16/F

Figyelt kérdés

Régebben egy full magábafordult, nagyon-nagyon szégyellős, depressziós fiú voltam. Akkor igazából nem nagyon csodálkoztam, hogy nincs barátnőm, igazából nem is kifejezetten akartam és nem is nagyon próbálkoztam.

De lassan egy éve szépen, de apránként jó irányba változtatgattam az életemet.. Elkezdtem házibulikba járni, elkezdtem érdeklődni konkrét dolgok iránt, amiket szívesen csinálok, elkezdtem fegyencedzeni, próbálok minél több emberrel jó kapcsolatot ápolni.. És igazából már odáig eljutottam, hogy nincs halálvágyam, tehát van 1-2 cél, mégha nem is olyan hatalmas dolgok, amikért megéri felkelnem..

A külsőmmel igazából olyan epikusan nagy baj nincsen. Tehát rohadt vékony vagyok, de direkt úgy öltözködöm, hogy ez ne tűnjön fel, másrészt meg úgyis ez a divat (én genetika miatt vagyok vékony, de ezen is dolgozom), szóval nem annyira tűnik ki. Viszont az arcom..

Tehát egy korrekt enyhén kisfiús arcom lenne, de egyszerűen ha bemegyek az iskolába felveszek egy totál fapofát, amit kb egész nap egyszer nem tudok "leváltani". És ez az arckifejezés """enyhén""" lehet mások számára taszító.. Hiába próbálok meg néha mosolyogni, egyszerűen nem mozog a szám.. Vagy ha igen, akkor pedig egy rettentően erőltetett és beteges vigyorféleséget tudok a felszínre hozni ami nem sokkal jobb..

Hiába nézek ki viszonylag jól és hiába vagyok belülről (bőven nem tökéletes/jó) érdekes, értelmes, ha mikor meglátnak egyszerűen elmegy az embereknek az életkedvük..

Tehát lehetne mondani hogy a belsőmmel kellene """meghódítanom""" a lányok szívét, de ugyan mégis hogy, ha egyszerűen a közelükbe sem engednek, már az első beszélgetés előtt lekoptatnak, mert egy totál depresszív nolife kisfiú jut az arckifejezésemről eszükbe!?

2015. szept. 17. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyan vagyok mint amit az elején leírtál de én tudok úgy nézni valakire hogy garantáltan nem fog tudni aludni
2015. szept. 17. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok túl helyes srác,de csúnya sem. Átlagosnak mondanám magam. Azonban közvetlen,nyitott vagyok,sugárzom magamból a higgadtságot, a megfontoltságot. Illetve van egyfajta problémamegoldó készségem,ami szintén nagyon bejön a lányoknak. Emellé elegáns stílus. Inget,zakót szeretem,a bőröv,bőrcsuka amit nagyon szeretek. Sokan dicsérték már meg a stílusom.

És hamarabb is észrevesznek a lányok,mondjuk mikor a barátokkal elmegyünk italozni,hiszen a sok páva,swag,emós túlpörgött srác között ott vagyok én,aki komolyan vehető,humoros,rendes srác vagyok. Ebből kifolyólag,hamarabb alakítok ki,barátságokat,kapcsolatokat,mint a nálam helyesebb srácok,mert átlagban kellemesebb társaság vagyok mindenkinek. Nem kritizálok senkit,toleráns vagyok. Könnyen szóba elegyedem bárkivel.

Lehet,hogy ez borzasztóan nagyképűen hangzik,de biztos vagyok benne,hogy benned is van legalább ennyi jó tulajdonság. Csak meg kell találnod őket. Beállsz a tükör elé,végignézel magadon,és biztos találsz vmit. Azt öltözködéssel kiemeled.Ugyanez vonatkozik a belsőre is. Ha úgy viselkedsz mint egy férfi,és nem mint egy kanos,túlpörgött kamaszfiú,máris nagyobb sikered lesz. Járj szórakozni,ismerkedj bátran,szerezz szociális tapasztalatokat,és a 10. visszautasítás után is menj menj és ne add fel.

18F

2015. szept. 17. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Köszönöm utolsó, végre egy ember aki felfogja hogy lehet értelmes lányokat megismerni ahelyett hogy hisztizne mert csúnya, nem páva, nincs ecsethaja és iphone-ja és nem fog kelleni senkinek. A női nem nevében gratulálok, terjeszd az igét. 17l
2015. szept. 17. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.