Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a lányok?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy udvariasnak kell lenni, ajtón előre engedni, ezek magamtól is mennek. Nem szoktam durva lenni velük vagy bunkó. Mindig igyekszem udvarias lenni. Viszont érdekelnének apróbb fogások is, hogy mivel lehet levenni egy lányt a lábáról. Például milyen ajándékokra vágyik, mennyi romantikus vonásra, mennyi macsóságra? Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de azért kíváncsi lennék, hátha kapok néhány hasznos információt. Aztán arra is kíváncsi volnék, hogy külsőre milyen srácok tetszenek/jönnek be?

Elsősorban 15-18 éves lányok véleményére volnék kíváncsi.

17/F

2015. szept. 14. 22:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#9-es: Szakadok :D Kondiba amúgy járok, de csak az egészségem miatt, szóval nem terveztem magam "felfújni". :D
2015. szept. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!