Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok mi számít igazán ha egy fiúról van szó? Tartos kapcsolatot szeretnek talalni.17/F
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 03:03
1/5 anonim válasza:
Én ugyan fiú vagyok de a lányok kb 70 % ának bejövök legalábbis eddigi észrevételeim alapján pacsit nekem. Na de a lényeg legyen önbizalmad, legyél határozott , legyél helyes , legyen jó kisugárzásod, szeressenek az emberek a közeledben lenni, legyél vicces, lehessen veled beszélgetni, mindíg tudj új témát feldobni, soha ne mond el egy lánynak ha tetszik neked mert akkor már rögtön nyeregbe érzi magát. És csak lazán menj oda a lányokhoz mutatkozz be és dobj be valami egyszerű szöveget amivel eltudsz indítani egy beszélgetést remélem a kérdésre is válaszoltam :D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm és megy a pacsi
2015. aug. 20. 12:07
3/5 anonim válasza:
Hamarosan 16 leszek. Nekem külsőleg nagyob fontos, hogy ápolt legyen, ne legyen kórosan elhízva. Belsőleg legyen hűséges, megértő, intelligens (lehessen vele bármiről beszélni), kedves, nekem az udvariasság is sokat számít (ilyen téren kicsit régimódi vagyok), mutassa ki érzelmeit, mindig, minden körülmények között legyen őszinte! Nekem ezek a legfontosabbak. Remélem ilyen típusú választ szerettél volna :)
4/5 anonim válasza:
Nos, a magabiztosság tényleg fontos, de ha nagyon játszod a menő csávót, akkor a lánynak az jön le, hogy csak talonba kellesz neki. Csak olyannal próbálkozz, aki kell neked! És legyen humorod. Nálam például az a legfontosabb. 16/L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat lányok!
Remélem tudom használni ezeket a tanácsokat.
2015. aug. 20. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!