Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha 15 évesen komoly, működő kapcsolatot szeretnék korombeli fiúkkal? Léteznek egyáltalán ilyen fiúk?
A korod-beli (15 éves) fiú és a komolyság majdhogynem teljesen összeegyeztethetetlen fogalmak, különösen az elmúlt években. Ha komolyabb emberekkel akarsz kapcsolatot, akkor kicsit feljebb nézelődj a korosztályokban, esetleg várj még 1-2 évet, és azért jól válogasd meg, hogy kivel jössz össze.. Azért annyira nem lehet egy kapcsolatot építeni, hogy mindketten szeretethiányosak vagytok és szerettek ölelkezni..sőt.. nagyon rossz ötlet szeretethiányosságra, és bármi ilyen, egyébként negatív (mert az, még ha nem is a te hibád) személyiségjegyekre kapcsolatot építeni.
Sok sikert, és kitartást. :)
20/F
Vannak ilyen fiúk.. de megtalálni őket alig ha lehetetlen. Mostanában mindenki arra megy , hogy hogy használja ki a másik félt. De kitartás. Te is biztos találsz majd egy ilyen romantikus fiút.
15/l
szerintem ne korodbelivel akarj komoly kapcsolatot :D
általában az ilyen fiatal fiúk még nagyon éretlenek (tisztelet a kivételnek, de olyannal még nem találkoztam)
én 15 évesen egyáltalán nem akartam kapcsolatot, mégis összejöttem egy 19 éves sráccal, akivel azóta már lassan 2 éve együtt vagyunk és hosszútávra tervezünk :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!