Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nem megy az ismerkedés,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nem megy az ismerkedés, nagyon szeretnék már új barátnőt. Mit tegyek? 20/F

Figyelt kérdés

Szerintem nem vagyok csúnya. Korábban több lány mondta hogy helyes vagyok, kicsit visszahúzódó vagyok de azért egészséges önbizalmam van.

Most épp nem járok suliba (passzív félév), dolgozni nem dolgozom és nem vagyok bulizós, szóval nem járok bulikba sem. Eléggé egyedül érzem magam, nincsenek barátaim csak régiek akikkel már nem tartjuk a kapcsolatot.

4 éve nem volt barátnőm és itt a nyár, szeretnék ismerkedni lányokkal!

Ma is voltam biciklizni a környéken és láttam pár szép lányt sétálni az utcán akik többször is rám pillantottak de nem igazán szeretnék utcán leszólítani senkit, eddig egyszer volt ilyen akkor azt mondta a lány hogy: sietek bocsi. Tudom hogy sok lány nem szereti, sőt néhányan megijednek mikor egy idegen leszólítja őket az utcán.

Facebookon rá tudnék írni lányokra de azt is kicsit gáznak tartom, persze ha nagyon nincs más lehetőség akkor jobb mint a semmi.

Szerintem ennyi lehetőségem van jelenleg.

SZERINTETEK MELYIK LENNE A LEGALKALMASABB ISMERKEDÉSI MÓDSZER LÁNYOK?

2015. jún. 6. 13:55
 1/6 anonim válasza:

Szia!

A lényeg az, hogy te stresszelj rá a dologra, mert azt a lányok megérzik. Hagyni kell, hogy minden a maga módján menjen és akkor megjelenik az a személy, akivel szívesen leszel együtt. Ha mégis nagyon szeretnél valakit, akkor azt tudom tanácsolni, hogy nyugodtan szólíts le lányokat az utcán (persze ne akkor, ha telefonálnak, stb., hanem mondjuk parkban, kávézóban kérdezd meg, hogy a mellette lévő hely foglalt-e, stb). A facebook szerintem nem a legjobb módja az ismerkedésnek, mert élőben láthatod a másik reakcióit, míg a számítógép előtt ülve írhat neked bármit.

Remélem tudtam segíteni :) 18/L

2015. jún. 6. 14:09
 2/6 anonim válasza:

szerintem facebookon is lehet ismerkedni... az elején ismerkedni aztán találkozót/ randit kérni :) vagy ha például van egy lány akit személyesen is ismersz nem csak fb-ről akkor vele beszélgethetsz és ki tudja mi lesz a vége... :) engem utcán még nem szólítottak le de én személy szerint attól sem riadnék vissza .. mind két lehetőség jónak hangzik szerintem .. csak ne nyomulj légy kedves és akkor összejöhet bármi :)

18/L

2015. jún. 6. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
20 évesen Tini párkapcsolatok kategóriában ÁHHÁHÁHHÁ
2015. jún. 6. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert a 20 éves még talán a tini felé hajlik? :D
2015. jún. 6. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Utcán még nem szólítottak le, de szerintem ha szimpatikus az illető nem zavarna.

Szerintem a facebook sem rossz ismerkedés szempontjából, bár élőben jobb....volt már olyan barátom akivel facebookon ismerkedtem meg, két nap ismerkedés után megbeszéltünk egy találkozót, 1 héttel tali után egy randit, majd még több randit (kb 3 hét után jöttünk össze)

Szerintem mindkét módszer megfelel ismerkedéshez:)

20/L

2015. jún. 6. 16:51
 6/6 IQNuQ válasza:

Legyél nyugodtan bátrabb :) én is úgy ismertem meg a páromat, hogy leszólított, és elkezdtünk dumálni. Csak ne egyből füttyögj, meg beszólogass, hanem lazán menj oda, kérdezz tőle ezt-azt, mondd neki hogy azért mentél oda mert szép, megfogott valami a külsejében (szeme, haja, arca). Ja és úgy menj oda szia-neharagudj-nemakarlakfeltartani-csak... És ha egy elutasít menj a másodikhoz, a harmadikhoz stb :) nálam bevált, és azóta is együtt vagyunk, szóval ne félj :)))

L

2015. jún. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!