Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok?
Azt tudom, hogy udvariasnak kell lenni, ajtón előre engedni, ezek magamtól is mennek. Nem szoktam durva lenni velük vagy bunkó. Mindig igyekszem udvarias lenni. Viszont érdekelnének apróbb fogások is, hogy mivel lehet levenni egy lányt a lábáról. Például milyen ajándékokra vágyik, mennyi romantikus vonásra, mennyi macsóságra? Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de azért kíváncsi lennék, hátha kapok néhány hasznos információt. Aztán arra is kíváncsi volnék, hogy külsőre milyen srácok tetszenek/jönnek be?
Elsősorban 15-18 éves lányok véleményére volnék kíváncsi.
17/F
Én 26 vagyok :)
De 17 évesen még nincsenek nagy elvárások!
Szerintem,legyél továbbra is udvarias de ne ess túlzásba.
Ajándék? Virág,plüssök ebben a korban még elfogadható,de valószínűleg,ha megismered a lányt rájösz,hogy minek örűlne.:)
Minden lány szeret romantikázni!Macsó?Igen legyél,de itt se ess túlzásba..viszont egy lány ér:-) ezze,hogy biztonságban van ,melleted!(bár ebben a korban ,talán ez sem számít)
Külsöre? Mindenkinek más jönn be,de az összhatás a lényeg!
Szóval..Ha nagyábból jól nézzel ki és udvarias,humoros,kedves,romantikus,stb vagy akkor az szuper!
1 -es
Ez részben igaz,de amint megszerezték ,utánna már nem is fog kelleni az tuti,mert már nem olyan érdekes..
3-asnak nagyjából igaza van :)
Mondjuk pl nálam tök mindegy milyen a srác vagy mit csinál ha nem fog meg benne valami elsőre. Akár egy megszokott mozdulat is lehet nála ami megtetszik... akármi. Ezt nem lehet szabályozni, hogy mi legyen az. De ha nem fog meg, a feje tetejére is állhat akkor se veszem észre olyan értelemben. 17/L
"Azt tudom, hogy udvariasnak kell lenni, ajtón előre engedni, ezek magamtól is mennek. Nem szoktam durva lenni velük vagy bunkó. Mindig igyekszem udvarias lenni."
Ááá, ezeket felejtsd el, ha nőt akarsz. Ez jó 10-15-20 éve alap volt, de a mostani nagyvilági nők szemében ez már gyengeség, ettől már papucs meg puhap.öcs vagy. Fújd fel magad a konditeremben mamuttá, vegyél "divatos" ruhákat, egy ilyen keménynek hitt napszemcsit, meg tolj a fejedre valami totál ízléstelen fullcapet, aztán beszélj a nőkkel lekezelően, de közben folyamatosan éreztesd, hogy te mekkora király vagy. Ehhez nem árt egy olyan készség, hogy hihetően el tudd magyarázni a parciális integrálást, miközben valójában két szám összeadásával is bajban vagy. Ha érted mire gondolok. Na, ha ezeket megcsinálod, le se tudod majd vakarni a sok csirkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!