Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Bővebben lent.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ez az egész dolog mitől lehet?
Nemsokára 16 éves leszek,sokak szerint jóképű vagyok,jó belső tulajdonságaim is vannak,természetesen vannak hibáim,én sem vagyok tökéletes.
Azt nem értem,hogy miért nem jön össze egy lánnyal sem a dolog?
Több lánnyal is beszélgettem,jól elvoltunk,randiba is belement(ek),és mégis egy tipikus,drótkefehajú,bokáig letolt gatyájú sráccal jött(ek) össze...Nem értem,most mindenkinek ez az ideál? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Járok edzeni is,jó kondiban vagyok,nem vagyok egy gyenge kis semmi,strandon is volt hogy megbámultak lányok,de mégsem jött össze egyikkel sem... Vagy mert csak játszadoznak,vagy mert a swagyolo h*lyegyerekekre buknak...
Nem értem...Köszi,hogy elolvastátok,bocsi a hosszú megfogalmazásért/helyesírási hibákért.
Nem szoktam túl kedves lenni,inkább udvariasnak mondanám,valamint van önbizalmam,azzal nincs gondom....
2-es jól mondtad.. Ez itt a baj.. A legtöbb lány azt hiszi,hogy egy idősebb srác érettebb,amiben lehet is valami,de én a koromhoz képest,érett vagyok,nem 12 éves fejjel gondolkozok,és nem csak arra hajtok hogy jól meghúzzak egy lányt.
#2es vagyok
Az is lehet, hogy túlságosan erőltetted a kapcsolatot, azt mondják, hogy ne keresd majd jön az ha jönnie kell :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!