Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem sikerül csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül csajozni?

Figyelt kérdés
Mindig kedves, megértő vagyok egy lánnyal, szépeket mondok róla, elhívom beszélgetni kettesben, hazakísérem meg ilyenek. Ha szeretem megmondom neki de elutasít mi lehet a baj? Sosem mondják, hogy csúnya vagyok.

2015. szept. 8. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Más jön be nekik, vagy csak nem jösz be nekik.. :/
2015. szept. 8. 18:17
 2/4 anonim válasza:
Csináld azt, amit eddig, csak teljesen máshogy.
2015. szept. 8. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű sajnos. Vannak olyanok,akiknél soha nem lesz esélyed. Lehet,hogy sokat vártál,túl sokat bókoltál,túlságosan sokszor kerested,folyton írtál neki,folyton hívtad és ez túl sok. Nem mindegy mikor és hogyan mondod,hogy szereted.

Én nem mászok rá mindenkire,és nem is vallok neki szerelmet,ha tudom,hogy semmi esélyem,mert egyszerűen nem látom értelmét. Hála Istennek van némi szociális tapasztalatom,és észre veszem,kinek jövök be és kinek nem. Ha látom,hogy mosolyog,partner a beszélgetésben,figyel rám,akkor nyilván nem hagyom annyiban.

Van egy nagyon hasznos videóblog youtube-on.

Egy egyetemista srác "oktat". Hetente rak fel új videót,ami mily meglepő,nem arról szól,hogy mit kell mondanod,hogy az öledbe ugorjon.

Ajánlom mindenkinek. Nagyon okos dolgokat mond a srác,csak hát nehéz megérteni,mert nem éppen konyhanyelven fogalmaz. De azokat a dolgokat fel tudod használni,amiket mond.

https://www.youtube.com/user/projectbudapest/featured

18F

2015. szept. 8. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem mondják mert nem akarnak megbántani :)
2015. szept. 9. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!