Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet utcán csajozni?
Figyelt kérdés
hogy tudok utcàn csajozni? pl ha egy buszmegállóba ül egy lány akkor hogy menjek oda? egyből mondjam hogy bejön nekem vagy valami más? a legfőbb baj hogy ha izgulok akkor nem alig tudok megszolalni de ezt le tudom kűzdeni akkor ha tudom hogy mi jön be a lányoknak. légyszi normális válaszokat írjatok. 16/F2015. jún. 14. 06:50
1/4 anonim válasza:
Menj oda és szólítsd le azzal,hogy szia hogy vagy? Szimpatikus vagy.
2/4 anonim válasza:
Ha buszmegben van akkor
Szia *mosoly*
Hányás buszra vársz? / mikor jon a buszod?
Merre fele mész?
Sok sikert ;)
Ha megpróbáltad írd meg mi lett :) ( akar privátban is)
3/4 anonim válasza:
Jól kell kinézni. Minden más teljesen mindegy.
4/4 anonim válasza:
@Ultosó. Teljesen igazad van.
Itt a mai lányok csak és kizárólag a külsőre mennek.
Kivéve ha segg részegen le nem Qrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!